|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() לא מזמן עשיתי מיפוי עצמות ונמצא שהמרפק שלי תקין ולא פצעתי שום דבר, אך אני מרגיש מן עיקצוצים קטנים מסביב לפיקה של המרפק. (בייחוד אחרי תרגילים כמו מתח)
האם יכול להיות שזאת דלקת? ואם כן מה הדבר הכי נכון לעשות במצב כזה(חוץ מלנוח, במידה ויש)? תודה רבה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע מה זה אבל תשמע לי.
כאב לי מרפק שמאל אחרי לחיצה צרפתיתי ואחרי 10 דקות עבר. באימון אחרי זה נפצעתי במרפק. בקיצור אם אתה הרגשת כאב תנוח! אל תתאמן אחי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() כעיקרון אחי, זה ממש מטורף לא להתאמן כלל עכשיו ולנוח.
הכאב הזה אפשר לומר שהוא מתלווה איתי איזה 4 חודשים (למרות שעדיין התאמנתי אבל נמנעתי מתרגילים שפוגעים לי במרפק). עכשיו אני לא יודע כמה זמן מנוחה כדאי, כי אני רוצה להתחיל מסה כבר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מתחרה מקצועי - חבר על
כללי:: מר הצפון 2010.מר הדרום 2011.מר ישראל מקום 3 פעמיים. מר חיפה והקריות
עוסק ב:: בפיתוח הגוף
חדר כושר: פורמה קלאב
|
![]() אחי תחכה כמה ימים תן ליד לנוח אם תיתחכם ותמשיך להיתאמן יכול להיות מאוד שבאמת תתחיל לך דלקת ואז אתה תיהיה מושבת חצי שנה בבית ותאמין לי שהיה לי דלקת וזה לא נעים עכשיו אחי תעשה מה שאתה רוצה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() עיקצוצים בד"כ קשור לעצב...
תנסה לעשות חימום טוב לפני המתח או שתעשה מתח בפוזיציה אחרת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: ד"ר עופר בר
עוסק ב:: רופא
|
![]() ציטוט:
כדאי לשאול אותו לגבי העקצוצים מסביב למרפק אגב- למרפק אין פיקה (בשונה מהברך). נראה שזו תופעה שפירה, ויש לחכות קצת ולראות אם תיעלם מעצמה. רפואה שלמה.
![]() |