|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() הודיעו לי שהפרופיל שלי הוא 64 בגלל שיש לי אנמיה
שמעתי שאפשר לסדר את זה עם כדורי ברזל..מישהו פה מבין בזה? ויודע על מה אני מדבר? אם כן תנו לי מידע על כל מה שאתם יודעים בנושא בבקשה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() הכי טוב לך לרופא משפחה, בקש בדיוקות דם תראה בדיוק איפה אתה עומד.
אחרי זה כשיהיה לך נותנים מדויקים, תוכל להתאייץ או עם הרופא או עם מישהו שיותר מבין בתחום. בכל מקרה בקש תבדיקות דם שתדע בדיוק איפה אתה עומד.
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הטיפול במחלת האנמיה הוא בהתאם לגורם: באנמיה מחוסר ברזל - יינתן טיפול בברזל במינון גבוה. בחוסר בויטמין B12 וחוסר בחומצה פולית הטיפול הוא מתן הויטמינים. בחוסר בהורמון אריתרופוייטין יינתן תחליף של ההורמון. במקרי דימום, יש לעצור את הדימום. במקרים שלא ניתן לתקן את הגורם למחלה (כמו בתלסמיה) או במקרי אנמיה חמורים יינתן עירוי דם. באנמיה אפלאסטית, בה מוח העצם נפגע, לפעמים יצטרך החולה לעבור השתלת מח עצם לצורך ריפוי המחלה.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי תלסמיה.. בשביל לשפר את זה אני יצטרך לעבור עירוי דם?
ואז יש אפשרות שזה יעלה לי את הפרופיל? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
תעביר חיפוש תחקור על העניין..
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אההה תודה אחי !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%...9B.D7.95.D7.9F
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() אתה לא יכול להעלים אנמיה, מקסימום לטפל בה אבל האנמיה קיימת.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() כן אבל אם הביאו לי פרופיל 64 בגלל אנמיה אני יכול לעלות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חבר של אחי בשלדג אחת היחידות המובחרות והוא עם אותה סוס של בעיה כמו שלי ,הוא לוקח כדורי ברזל..עוד לא יצא לי לדבר איתו על זה וחבר שלי[שנתיים מעלי] התגייס לדובדבן עם אנמיה אבל גם איתו לא יצא לי לדבר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() מה לעלות מה השתגעת? תגיד תודה לך אפילו תוריד ל45 תגיד יש לך כאבים חזקים ברקטום כל פעם שאתה רואה צבע ירוק, זה אחת מתופעות הלוואי של אנמינה תגיד להם
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() תברר...הוא לוחם אני לא סתם יגיד לך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() גם אני ביררתי ומסתבר שטעיתי , יש לו חוסר באמוגלובין והוא כן לוקח כדורי ברזל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
משתמש ותיק
|
![]() יש לי שאלה בלי קשר לצבא,שהתווכתי איתה עם חבר שלי ,הוא אומר שבגלל שאני גר בצפת אני לא יוכל להתקבל ליחידות מוברחות וזה מוריד לי את הקבא ,שאני גר בצפת אז זה נכון?
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() חבר שלך טמבל, אלה שטויות. מה שכן, עיר מגורים כן משפיעה על הקבא שלך. איזור יותר מבוסס=קיסריה מקבל ציון גבוהה יותר ממקום עני כמו לוד. מושב/קיבוץ עדיף על עיר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
משתמש ותיק
|
![]() הוא אמר לי ספציפית בגלל זה אי אפשר אז בגלל זה נשמע לי מפגר...