|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() A:
חזה: לחיצת חזה במוט בשיפוע ישר 4x5 פרפר במכונה 4X12 כתפיים: לחיצת כתפיים 3X8 הרמת משקולות לצדדים 3X10 יד אחורית: לחיצה צרפתית 4X8 פשיטות גב תחתון 4X15 B: גב: מסור 4X8 פול-דאון 4X10 יד קדמית: כפיפות מרפק בישיבה 4X8 רגליים: פשיטות ברך 4X8 כפיפות ברך 4X8 כפיפות בטן בשיפוע שלילי 4X15 איך התוכנית טובה, או שיש הצעות לשיפורים? ואני לא יכול לעשות סקוואטים ולחיצות רגליים בגלל כאבים בכף רגל. נערך לאחרונה על ידי terminater135, 10-08-09 בשעה 15:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() יותר מדי תוריד קצת תעשה רק סט
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בטעות לחצתי מקודם על לשלוח הודעה לפני שסיימתי והספקתי לכתוב רק תרגיל אחד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() אני יודע סתם צחקתי תעלה מחדש לא צריך פוסט חדש פשוט תפרסם פה
![]() |
#5 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() מה אתה דפוק? איך הוא יתנפח אם הוא לא יקבל פאמפ בביספס? מאסההההההההההההההההההההההההההההההההההההה בכל הכוח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
#6 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() כאבים בכף הרגל.. מה עוד אנשים ימציאו כדי לא לעשות סקוואט חרא תכנית
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() fatboy תאמין לי שיש לי כאבים בכפות רגליים אני הייתי עושה סקוואטים בכיף לפני זה.
ואתה יכול לפרט לי למה התוכנית חרא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: משוחרר, מתאמן מתחיל.
עוסק ב:: עבודה והכנות ללימודים
|
![]() עדיף להשתמש כמה שיותר בתרגילים של משקולות חופשיות ומוט בשביל תנועה מלאה ועבודה על יותר שרירים.. ולהשתמש במכונות רק כברירת מחדל ואם החדר כושר מפוצץ... וכן עדיף לך לעשות איזה 7 סטים בשריר גדול( 3 תרגילים ) ואיזה 2 בשריר קטן (תרגיל אחד) בתור ab ומתחיל...
ותבנה את התוכנית ככה: (לפחות אצלי בתרגילים האלה לא התנגשו יותר מדי שרירים): a: חזה, כתפיים, יד אחורית. B: רגליים, גב, יד קדמית, בטן.
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא מפריע לך לעבוד כתפיים וחזה באותו אימון ? אני עוד מעט יפתח אשכול חדש יש לי גם בעיה קטנה עם ה-ab . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() דווקא ממש לא הפריע לי בהתחלה לעבוד על גב וכתפיים (לעשות מתח וחתירה)
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() furybone אני עושה גם מכונות בשרירים הגדולים כי כרגע אני לא יוכל לסיים אימון רק עם משקולות חופשיות, ואני עושה בסדר של השרירים שאמרת ב A וב B אז אני לא מבין למה אתה מתכוון.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אותם סיבות שרוב התכניות פה חרא
יותר מדי תרגילים יותר מדי סטים יותר מדי עבודת בידוד אימון הרגליים גרוע ואני כמעט בטוח שאתה עושה את זה 4 פעמים בשבוע שזה לבד עושה את התכנית פייל אחד גדול
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אתה עושה יותר מדי סטים לתרגיל אחד ומעט חזרות (מה שאומר שאתה מעמיס על עצמך יותר מדי)
ואם אתה עושה ab כנראה אתה גם מתחיל כמוני אז לא כדאי לך להעמיס יותר מדי אז תרד ל2-3 סטים לכל תרגיל ובשרירים הגדולים תעשה גם 2-3 סטים עם כ-3 תרגילים... תבנה את התוכנית ככה שתשתמש בכמה שפחות מכשירים .. כמובן, תעזר באתרים ותראה תרגילים של דאמבלים ומוט ותראה תוכניות נוספות של אנשים וכדומה... תקרא מאמרים וספרים זה גם עוזר . בהצלחה ![]()