ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 29-07-09, 20:17   #1
שוקולית
חבר פעיל

ברירת מחדל חיטוב

1. האם קליפר בודק אחוזי שומן יותר מדויק מאשר המכשיר עליו עומדים יחפים בחד"כ? כי לפי המכשיר בחד"כ יש לי 12% וזה ממש לא הגיוני ואין סיכוי.
2. אני מרכזת רוב הפחמימות לפני אירובי כדי שיהיה לי כח לזוז, זה נכון? האם בחיטוב צריך להפסיק לחם?
3. יוצא לרוב שהתפריט כן עומד במצב גרעון, אבל הוא -לא דל פחמימות אלא דל שומן-. כמו רוב הדיאטות שנותנים היום דיאטניות, או במצב ניטרלי. במקרה כזה עדיין אמורים לרדת נכון?
4. האם עדיף ירקות מבושל על פני לחם? קשה לי לאכול יותר מ4, גג 5 ירקות טריים ביום. אם צריך עוד אז רק מבושל.
5. אם עוד לא הגעתי למכסת החלבון שצריך ביום, וגם לא שומן, ונשאר יחסית מעט מידי קל' כדי להשלים את זה, אחרת אני לא אהיה בגרעון, אז עדיף לאכול ירקות מבושל כדי לשמור על גרעון או חלבון+שומן ואז יצא שאהיה בניטרלי או בעודף?
שוקולית מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 29-07-09, 20:22   #2
DanielML
Banned

כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב

ציטוט:
פורסם במקור על ידי שוקולית צפה בהודעה
1. האם קליפר בודק אחוזי שומן יותר מדויק מאשר המכשיר עליו עומדים יחפים בחד"כ? כי לפי המכשיר בחד"כ יש לי 12% וזה ממש לא הגיוני ואין סיכוי.
2. אני מרכזת רוב הפחמימות לפני אירובי כדי שיהיה לי כח לזוז, זה נכון? האם בחיטוב צריך להפסיק לחם?
3. יוצא לרוב שהתפריט כן עומד במצב גרעון, אבל הוא -לא דל פחמימות אלא דל שומן-. כמו רוב הדיאטות שנותנים היום דיאטניות, או במצב ניטרלי. במקרה כזה עדיין אמורים לרדת נכון?
4. האם עדיף ירקות מבושל על פני לחם? קשה לי לאכול יותר מ4, גג 5 ירקות טריים ביום. אם צריך עוד אז רק מבושל.
5. אם עוד לא הגעתי למכסת החלבון שצריך ביום, וגם לא שומן, ונשאר יחסית מעט מידי קל' כדי להשלים את זה, אחרת אני לא אהיה בגרעון, אז עדיף לאכול ירקות מבושל כדי לשמור על גרעון או חלבון+שומן ואז יצא שאהיה בניטרלי או בעודף?
1.שום בודק אחוז שומן הוא לא כזה "מדעים מדויקים" המכשיר הכי מדויק בארץ הוא דמוי ביצה כזה בוינגייט,אל תסתמכי על שום דבר,אני אישית מאמין שלפי העין זו הערכה הכי טובה
2.אם הפחמימות נותנות לך אנרגיה לפני אירובי זה סבבה(למרות שאצלי פחמימות מעייפות),ואין צורך להפסיק לחם אם הוא עונה לך על הערכים היומיים
3.כן...
4.אם זה עונה לך על הערכים היומיים אין בעיה
5.אם המטרה שלך זה חיטוב ולהשאר במאזן קלורי שלילי אז תאכלי איזה ירק מבושל או לדוגמה יוגורט
DanielML מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 29-07-09, 20:51   #3
שוקולית
חבר פעיל

חלב ויוגורטים ממש מעלים לי תיאבון,גורם לרעב מוגבר ולא משביע. יש בהם משהו שחייבים או שאפשר להמנע לגמרי? קוטג' לא. לגבי קוטג' ה3% משביע וה1% לא. עדיך להעדיף גבינות קשות וצהובה על פני גבינה לבנה 3%?
ישן 29-07-09, 21:03   #4
DanielML
Banned

השאלה איזו גבינה קשה את אוכלת,לרוב גבינות קשות מכילות אחוזי שומן גבוהים יחסית,צריך לברר בנוגע לגבינה הספציפית
ישן 29-07-09, 21:39   #5
שוקולית
חבר פעיל

יש צהובה 5%, עם 51 קל' לפרוסה. יש צפתית אבל המון נתרן. יש קש 5% שזה כמו צפתית אבל ללא נתרן (130 ל100 גרם). אני אוהבת קוטג' 3% וגבינה לבנה 3% של טרה. הכי טעים ומשביעים. אבל גביע ביום יוצא הרבה בשומן רווי.
ישן 29-07-09, 21:48   #6
DanielML
Banned

כמה שומן רווי יוצא לך בסה"כ?
ישן 29-07-09, 22:29   #7
שוקולית
חבר פעיל

4.5 רווי מגביע קוטג'. במצטבר מכל התפריט 5-6 (כולל).
ישן 29-07-09, 22:35   #8
DanielML
Banned

לא כזה נורא לדעתי
תגובה