|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: כדורגל
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() אז ככה אני בחיטוב....
לפני ה ab הייתי עובד כל הגוף באימון אחד... 3 פעמים בשבוע... עכשיו חן לוסטינג אמר לי שבפגישה הבאה נשנה לי את התוכנית ל ab ... ואין לי כסףף לעוד פגישה אז שיניתי לבד לab עם יעוץ של חברי הפורום.. עכשיו יצא מצב כזה שאמרו לי 6 סטים לשריר גדול ו 3 לשריר קטן.. זה יוצא לי בדיוק את אותם סטים כמו בתוכנית הקודמת של כל הגוף... רק שבקודמת במקום פעמיים בשבוע כל שריר היה מקבל 3 פעמים בשבוע את הגירוי... וזה בדיוק את אותם סטים... אז מה עשיתי בזה בעצם שעברתי ל ab ירדתי ברמה ובגירוי... זה התוכנית אימונים שלי ab 4 פעמים בשבוע.. חזה דחיקת חזה כנגד מוט ישר בזוית 30 מעלות 8x2 דחיקת חזה כנגד משקולות בודדות 10x2 פרפר כנגד משקולות בודדות 10x2 חלק בגוף:כתפיים הרחקת כתף (הנפות לצדדים) 10x3 חלק בגוף:יד אחורית פשיטת מרפק כנגד מוט ישר בשכיבה 10x3 15 סטים b חלק בגוף:גב מתח באחיזה הפוכה 2xמקסימום פולאובר בשכיבה כנגד משקולת בודדת\ חתירה 10x2 חתירה 10x2 חלק בגוף:יד קידמית כפיפת מרפק כנגד מוט\משקולות באחיזה ישרה 10x3 כפיפת מרפק כנגד משקולות בודדות בישיבה חלק בגוף:רגליים סקוואט 10x3 פשיטת בירכיים במכונה רגל רגל 8x3 חלק בגוף:בטן כפיפות בטן כנגד משקל 20x3 לפני כן זה היה כל הגוף באימון אחד בדיוק בתוכנית הזאת.. כאילו a+b באימון אחד. אתם אומרים לעלות סטים.? אפשר עצות לשיפור התוכנית? |
![]() |
![]() |