|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי אז אתמול קניתי סט משקולות מתברגות בקיצור תגידו איך התכנית הבייתית שלי ותנו עזרה, משהו לשנות להוסיף וכדומה...
אז אני עובד Hst בבלוקים של 12,10,8,6. קבלו ת'תכנית עצמה: גב:בנט אובר ראוז רגליים:פעם סקוואט ופעם דדליפט חזה:משיכה עילית עם דאמבל בשכיבה כתפיים:לחיצה בישיבה יד אחורית:דאמבל קיקבאק יד קדמית:כפיפות מרפקים בישיבה בשיפוע חיובי אמות:צריך בכלל? טרפזים:הרמת כתפיים תיאומים:הרמת עקבים בעמידה בטן:תנו הצעה לתרגיל בטן בייתי טוב... אוקיי עכשיו אני זקוק לעזרה בנוגע לסטים...אני פשוט לא יודע כמה סטים לכל שריר ואשמח אם תתנו עזרה בנוגע לזה... הסדר בסדר?? צריך לשנות משהו?? האם בתכנית הזאת צריך להוסיף משקל בסטים או לעבוד כל הסטים בתרגיל עם אותו המשקל? האם יש צורך בחימום?? באיזה תרגילים? צריך עזרה בקטע הזה... זהו לבנתיים...מקווה שתתנו תגובות והצעות טובות...אני אמור להתחיל היום אז בבקשה תגיבו לי מהר...תודה מראש! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אפ!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מה "אפ"?! אתה פתחת את האשכול לפני חצי שעה! תחכה בסבלנות!
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חחחח לא מסתדר לי...במקום לענות אתה אומר מתי פתחתי את האשכול?? מוזר אחי מוזר...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אוףףףףףףףףף תענו לי פליזזזז למה אתם לא עונים לייייייייייי?! אני מת להתחיל ת'אימון ולא יודע איך אני חייב ת'עזרה שלכם...פליזזזזזזזזזזזזזזז help me!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]()