ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 11-02-07, 16:49   #1
Krazy-Hawk
חבר פעיל

ברירת מחדל עזרה בקשר לתוכנה ביטורנט.

היי,

מישהו פה מבין בתוכנה יכול להסביר לי איך משתמשים בה?
איזה אתרים טובים יש וכו'.
לפי מה שהבנתי שלהוריד דרכה סדרות זה הכי טוב

תודה מראש.

Light Weight Baby Light Weight
Krazy-Hawk מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-02-07, 17:16   #2
zidan
חבר פעיל

הסמל האישי שלzidan

זאת באמת תוכנה מהירה..קודם כל אתה צריך קליינט של ביטורנט לפי דעתי הכי טוב זה Azureus,צריך להתקין קודם ג'וואה,הנה קישור: http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=5254
אחרי שהתקנת הכל אתה צריך אתרים עם טורנטים יש מלא אתרים,הנה אחד טוב http://isohunt.com/
אתה פשוט עושה חיפוש למה שאתה רוצה,מוצא אחד עם רמת שיתוף ומהירות גבוהה,מוריד תקובץ למחשב מפעיל אותו וזה יתחיל תהורדה..
zidan מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-02-07, 19:53   #3
ran_z
חבר פעיל

הסמל האישי שלran_z

zidan אחי, אם לא אכפת לך יש לי מס' שאלות כי הורדתי גם את הביטורנט מהלינק שלך, כי בחיים לא היה לי ואולי כדאי כי יש לי בעיות באימיול אולי זה היהי תחליף טוב.

1. האם התוכנה הזאת דומה לאימיול מבחינת קרדיט בשיתוף?, אם כן אז איפה אני יכול לסמן לו איזה תיקיות אני מעוניין לשתף, אני לא מצליח למצוא את זה אז בטח לא מסומן כלום מהמחשב שלי.

2. בקשר להורדה, ניכנסתי לאתר שנתת שיש לינקים להורדה, ניכנסתי סתם לכמה לינקים מהרשימה של הפופולרים שאני רואה שיש ימבה מקורות ככה סתם לראות על כמה מוריד,
בקיצור אני ניכנס ללינק הוא רושם לי באנגלית באתר "הורד טורנט", ואני מוריד לשולחן העבודה,
לאחר מכן אני ניכנס לתוכנה, הוסף קובץ, ומוסיף אותו.
עכשיו הוספתי כבר מיליון קבצים והוא לא מוריד אף אחד מהם, כולם נמצאים בתוך חלון שנקרא "פתח טורנט(ים)" , במין טבלה שיש שם מיקום בתור, מצב הוספה וכו'.
קיצצ הקבצים בתוך החלון הזה כבר שעות כלום לא קורה וכלום לא זז, מה הבעיה לא הבנתי למה הוא לא מנסה להוריד?, או לפחות שיעביר אותם לחלון ההורדה הראשי שינסה להוריד מישם.
upload עובד, הוא מעלה לאחרים קובץ של עצמו בשם אזוריוס 2.5 עם סיומת jar.

3. יש לך טיפים לגבי ההגדרות? אולי להוריד V פה להוסיף V שם, ככה שהתוכנה תרוץ הכי טוב.

4. יש לך עוד אתרים טובים למקורות של טורנטים או שזה הכי חזק לא צריך משהו אחר?

תודה.

כשתבין...תגדל!

לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
ran_z מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-02-07, 20:14   #4
zidan
חבר פעיל

הסמל האישי שלzidan

1. מבחינת שיתוף,ברגע שאתה מוריד קובץ אז אתה גם משתף אותו וברגע שאתה מסיים להוריד תקובץ הוא עובר לתחלון של העלאה ואתה ממשיך לשתף אותו וככה הכרדיט שלך עולה.

2. לא עשית טוב,אחרי שאתה מוריד תקובץ אתה פשוט יכול לראות שיש לו אייקון של התוכנה תלחץ עליו והוא יתחיל לרדת,אם לא עובד תעשה קובץ>פתח קובץ טורנט>ואז תבחר תקובץ..

3.לגבי הגדרות,אני אצלי רק שיניתי תפורט ל7000(תחפש בהגדרות,פורט,ותשנה אותו ל7000 או משהו מתחת לזה..) וגם קצב העלאה אם האינטרנט שלך 750 תשנה ל5 מגה,אם הוא יותר תשנה ל9 מגה ככה..תחפש בהגדרות מגבלת העלאה או משהו כזה אני לא זוכר בדיוק..
וזהו לא צריך לשחק אם זה יותר מדי,אצלי בכל אופן זה עובד טוב בלי לגעת ביותר מדי דברים.

4. יש תאתר הזה http://www.fulldls.com שהוא גם סבבה ובעקרון אלה האתרים הטובים,אתה יכול לעשות בגוגל חיפוש נגיד שם של סרט ואז TORNNET וזה ימצא לך,אם לא מצאת משהו באתרים האלה..
ויש עוד אתרים שצריכים להיות חברים בהם וכל מיני חראטא כדי לקבל לינקים טובים..

זה בגדול כל העסק
ישן 11-02-07, 20:21   #5
ran_z
חבר פעיל

הסמל האישי שלran_z

אוקיי אחי תודה בקשר לסעיף 2, זה בדיוק מה שעשיתי גם מיקודם, וזה לא עובד זה פותח לי את החלון שאמרתי לך בשם "פתח טורנט(ים)" והקובץ נמצא שם ושום דבר לא קורא (אני יעשה צילום מסך ויעלה עוד רגע)

בקשר לסעיף 1, כלומר אם אני רוצה לשתף הרבה קבצים בישביל לעלות את הכרדיט מהר, אני צריך להכניס קבצים מהמחשב לתוך התיקייה הספציפית הזאת?.

תודה.

כשתבין...תגדל!

ישן 11-02-07, 20:23   #6
zidan
חבר פעיל

הסמל האישי שלzidan

לא ניראה שיש תיקיה כזאת,אני בכל אופן לא מעלה דברים וזה מוריד לי במהירות גבוהה,אבל תנסה ותיראה..אם אתה רוצה לשתף אז אחרי שאתה מסיים להוריד קובץ תשאיר אותו..אה ואל תוריד הרבה קבצים ביחד,אני מוריד גג 2 ביחד
ישן 11-02-07, 20:26   #7
ran_z
חבר פעיל

הסמל האישי שלran_z

סבבה אחי תודה, הנה צילום מסך מה קורה כשאר אני מנסה להוריד קובץ, בכל אחת משתי הדרכים שאמרת (דאבל קליק על הקובץ או הוספה).

http://img127.imageshack.us/img127/6476/66771125sk3.jpg

כשתבין...תגדל!

ישן 11-02-07, 20:31   #8
zidan
חבר פעיל

הסמל האישי שלzidan

אחי אני חושב לא בחרת תיקיה לשמירת הקובץ או שהתיקיה קטנה מדי..איפה שכתוב סייר אז תבחר תיקיה לשמירת הקובץ שאתה מוריד.
ותגיד אם הצליח
ישן 11-02-07, 20:40   #9
ran_z
חבר פעיל

הסמל האישי שלran_z

יופי אחי! עשיתי מה שאמרת והקובץ עבר לדף של ההורדות, וואי כבר התחיל להוריד 2 קבצים במהירות ממוצעת של 20 כל אחד ואף עולה, באימיול אני מחכה שבועות עד חודשים עד שבכלל מתחיל להוריד )
תודה רבה רבה לך עזרת לי מאוד, מחכה לך גם מוניטין בצד. :-)))

כשתבין...תגדל!

ישן 11-02-07, 20:43   #10
zidan
חבר פעיל

הסמל האישי שלzidan

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ran_z
יופי אחי! עשיתי מה שאמרת והקובץ עבר לדף של ההורדות, וואי כבר התחיל להוריד 2 קבצים במהירות ממוצעת של 20 כל אחד ואף עולה, באימיול אני מחכה שבועות עד חודשים עד שבכלל מתחיל להוריד )
תודה רבה רבה לך עזרת לי מאוד, מחכה לך גם מוניטין בצד. :-)))
חח בכיף אחי תהנה..
תגובה