|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני צריך שתעזרו לי קצת חברה..
אני נמצא כרגע באבטש שבועיים של שמירות .. ואין לי מחשב לידי.. אני נכנס מהפלאפון אז אולי תוכלו לבדוק לי באתר ההוא שמראה את הbmr כמה יש לי כי זה לא נכנס לי.. הנתונים שלי זה גיל 20 משקל 65 גובה 167 אני ישמח אם תגידו לי מה הbmr וכמה אני צריך מעל זה בשביל לעלות מסה? מוסיפים 500 או כופלים ב1.2 ואז מוסיפים.. וגם אם תוכלו לרשום לי כמה חלבונים פחמימות ושומנים אני צריך.. חלבונים אם אני לא טועה 130 אני צריך תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() הbmr שלך (כמובן שלפני הכפלה) הוא: 1647.06
בשביל מסה תכפיל ב1.2 את מה שיצא, ואתה תוסיף (אחרי ההכפלה) 500 קלוריות למסה נקיה ו800-1000 למלוכלכת (אם אני לא טועה..) בהצלחה אחי, מקווה שעזרתי ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תודה אחי
ומזה ההכפלה של ה1.2 בbmr? זה כאילו לפי רמת הפעילות שלי ביום יום? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() בקיצור אם אתה מתאמן שם אל תרד מ 2500
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לא לא מדבר על להתאמן איפה שאני עכשיו.. אני עושה סתם שכיבות שמיכה אין פה איך להתאמן..
אני מתכוון אחרי שאני יסיים פה ויחזור להתאמן רגיל אני רוצה להכנס חזק למסה ולעשות את זה נכון ומחושב.. יש לי גם גיינר של אוניברסל |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תוסיף לפחות לשכיבות שמיכה גם מתח,מקבילים וכפיפות בטן. זה יעבוד על קצת יותר
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() איך הגעתם עכשיו לאימונים? חח
אני רוצה לדעת כמה קלוריות אני צריך בסך הכל.. ואיך לחלק את זה בין החלבון פחמימה ושומן.. ולדעת איך הגיינר של אוניברסל |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה כמה קלוריות אחי?! זה תלוי בך, למסה נקיה 500 מעל התחזוקה, ולמסה מלוכלכת 800-1000 מעל התחזוקה. חלבון - 1.5-2 כפול משקל הגוף, שומן - 1 גרם על כל קילו ופחממות - כל השאר.
זה אומר שחלבונים אתה צריך סביב ה-130, שומן סביב ה65 ופחממות כל השאר. ודרך אגב, הגבנו על האימונים שלך כי אם כבר אתה לא עושה אימון משקולות לפחות תעשה גם מתח, כפיפות בטן ומקבילים ולא רק שכיבות שמיכה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מתח עשיתי בערך.. למה אין פה שומדבר שאני יכול לאלתר ממנו מתח אפיילו חח
היה איזה משו שניסיתי לעשות איתו וזה שרט לי את כל היד.. אי אפשר לקמבן פה כלום.. שלא נדבר על מקבילים.. לא נורא עוד שבוע אני יסיים פה נחזור לאימונים בכל הכווח |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() רגע אז מזה ה1.2 שכופלים בbmr? למה דווקא 1.2 ?
ואיך אני ירכיב את התפריט שלי..ממה? חלבון אני יודע זה גבינות קוטג חזה עוף חלב וכל זה.. פחמימה זה לחם אטריות ספגטי אורז.. ומזה שומנים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() שומנים זה אגוזים, שקדים, טחינה, שמן זית, אבוקדו..
פשוט אחי תכפיל ב1.2, אלא אם כן אתה כל היום יושב ולא זז?! הbmr לפני הכפלה זה כמה קלוריות שאתה שורף במנוחה, אם אתה הולך וזז אז תכפיל ב1.2 אם כל היום אתה יושב\שוכב אז אל תכפיל, אני מניח שאתה זז! אז פשוט תכפיל חח ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() בטח שאני זז .. חח
אני מקווה שלהכפיל רק ב1.2 יספיק ואני לא צריך יותר חח רגע .. ואם אני מתאמן אותו יום אני מכפיל ב1.2 ומוסיף לזה את ה500 ועוד 400? שזה בערך מה שמוציאים באימון.. אני זוכר שראיתי איפשהו |
![]() |
![]() |