|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אם הגעתי לרמה מסוימת של מאסה ושריר שאני רוצה ..
ואני לא רוצה לעלות יותר ולא לרדת .. אני רוצה פשוט לשמר את זה איך אני עושה את זה ? אני מבין שאני אמור להיות במאזן ניטרלי .. אבל איך מחשבים את זה בדיוק מבחינת חלבונים פחמימות וכו' ..? ועוד שאלה , הבנתי שיש את הקזאין הזה שזה אמור לשמר שריר .. אז אם אני נכנס לדוגמא לתקופה של חיטוב ובו זמנית לוקח את הקזאין הזה אני לא אמור לרדת רק בשומן והשריר ישמר ? נערך לאחרונה על ידי yair3333, 12-06-09 בשעה 18:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() אם אתה כרגע עולה במשקל, תוריד בהדרגה את כמות הקלוריות עד שהמשקל שלך יתייצב - זה המאזן הניטרלי שלך. זה לא כזה מסובך. אפשר גם לחשב אבל לא חובה ויש בשביל זה מדריכים באתר ויש לינקים נעוצים בפורום.
בנוגע לקזאין, הוא מקור טוב לחלבון בחיטוב אבל אתה לא חייב לקנות במיוחד חלבון קזאין, אתה יכול לאכול מוצרי חלב פשוט. אם זה עניין של נוחות, אז כן, זה חביב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תודה.
בקשר לקזאין , שוב, הבנתי שהוא משמר שריר . ובחיטוב ביחד עם שומן יורדת גם כמות השריר, אז אם אני צורך קזאין בזמן חיטוב זה משמר לגמרי את השריר? זאת השאלה שלי, לא איך קזאין בתור מקור חלבון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() קזאין נחשב לחלבון אנטי קטבולי אבל שום דבר לא ישמר לך את השריר בצורה בטוחה ב100%. עם תזונה טובה אתה תשמר את השריר כמו שצריך, אין לך מה לדאוג ואתה לא חייב להשתמש בשביל זה בהמון קזאין, אם תגוון במקורות חלבון יהיה בסדר.
|
![]() |
![]() |