|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() שלום ד"ר,
לרוב בעיות שינה מתאפיינות בחוסר שינה/שינה "קלה"/סהרהוריות אבל אצלי זה מתבטא בצד השני. יש ימים שאני לא מבצע אף פעילות פיזית ומסוגל לישון כ5-6 שעות בצהריים ולאחר מכן לישון בערב עוד כ10 שעות ללא בעיה. גם לאחר שאני ישן 9-11~ שעות בלילה אני קם עייף ובכל המשך היום מרגיש עייפות.(אני גם רוצה לציין שלהעיר אותי משינה זה מבצע צבאי,2-3 שעונים מעוררים+שיחה מאבא שלי פעמיים בהפרש של 10 דק') האם יש ממה לחשוש או יש צורך לבצע בדיקות כלשהן? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני סובל מבעיה קצת הפוכה משלך.. כל לילה אני מתעורר פעם/פעמיים ונהרס לי כל השינה. פשוט מבאסססס. אם הד"ר רואה את התגובה הזאת- האם זה תופעה לגיטימית ואינה גורמת לבעיות כגון:המעטה בשחרור הורמונים-הורמוני הגדילה ?
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: ד"ר עופר בר
עוסק ב:: רופא
|
![]() ציטוט:
והפרעות שינה נוספות. מומלץ לפנות לבדיקת רופא, ואם יראה לנכון- תופנה לבדיקה במעבדת שינה. רפואה שלמה.
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() הבעיה אצלי הפוכה לגמרי אני בקושי יושן כול יום אני יושן גג 6 שעות .. מה אפשר לעשות דוק?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() היה לי אותו דבר לא היתי יכול לקום כל כיתה ח' לא היתי הולך למקיף בגלל זה חח היתי מגיע ב 12
נכון יש לך גם הרבה סחרחורות קצרות כאלה? קיצור חסר לך ברזל |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: אני אריאל... אני מתאמן, בעיקר כדי להיות חזק
חדר כושר: גו אקטיב, בת ים
|
![]() הבחנה קצת אימפולסיבית. לדעתי עדיף ללכת בדעה של הד"ר: בדיקות שיאמתו אם יש בעיה ומהי.
![]() |