|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() האם אני יכל לעשות את התרגיל הזה: http://www.exrx.net/WeightExercises/Hamstrings/WT4...
כתרגיל להמסטרינג? ושאלה שניה איך זה שאני עושה הכל טוב בתרגיל כמו כפיפת רגליים להמסטרינג ובכל זאת אני לא מרגיש את ההמסטרינג אחרי הסט? אני גם מקבל דומס יום אחרי בכל הרגליים חוץ מההמסטרינג.. יכל להיות שלא עשיתי כמו שצריך ובגלל זה אני לא מרגיש? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הקישור שנתת לא עובד לגבי השאלה הראשונה זה לא קשור אני למשל אף פעם לא מרגיש את הגב אחרי אימון זה לא אומר שלא עבדתי טוב
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ועכשיו?
http://www.exrx.net/WeightExercises/...Extension.html וזה ממש מוזר לי בדרך כלל אמור להרגיש את ההמסטרינג ובכלל יש לי מעט דומס ברגליים חוץ מההמסטרינג שאין בכלל גב זה בדרך כלל שריר שלא מורגש |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה דד ליפט עם רגליים ישרות אם לא תרגיש את הדומס מה שאתה רוצה : ) .
בכל מיקרה להרגיש דומס זה לא תמיד אומר שעובדים נכון . תעשה כפיפה במכונה , תשתדל לעשות עם כף רגל נעולה ולא מתוחה ,שהמכונה תיהיה על איזור הקרסול תעלה בצורה איטית , אם קל לך תוסיף משקל אם אתה לא יכול להוסיף משקל אין סיבה שלא תרגיש את המתיחה ואת העבודה . |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: שרירי וצנוע
חדר כושר: ספרינט
|
![]() סטיף או כפיפת ברך רצוי בעמידה
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני דיי גמיש או אולי יותר מידי גמיש אני לא מרגיש מתיחה גם לא בדדליפט עם רגליים ישרות (ניסיתי)
מה הכוונה כף רגל נעולה? בחזרות אני מנסה במכונה של הכפיפה בשכיבה להמסטרינג לחשוב שהעקב של כף הרגל תגיע לישבן |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() התרגיל בקישור שנתתי לא נותן עבודה להמסטרינג?
הוא בערך כמו הסטיף לא? אני לא עובד יותר בסטיף דדליפט במוט גם כי אני עושה אחר כך גב והאמות שלי הרוסות מהסטיף וגם כי זה לוקח לי זמן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() הכוונה לכף רגל נעולה , קשה להסביר פה אני ינסה .
נכון שאתה בועט בכדור רגל אז אתה מותח תאצבעות ? אז בתרגיל עצמו תעשה בדיוק ההפך , שהיא תיהיה נעולה לא מתוחה שהיא תיהיה בקו ישר תרים תאצבעות בכפות רגליים הכי הכי למעלה (ההפך מזה שאתה בועט שאז אתה מותח תכף רגל והאצבעות הכיה כי למטה ) . |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() כה אחי זה מה שאני עושה
ובכל מיקרה אני רוצה להחליף את התרגיל |
![]() |
![]() |