|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() זה משנה אם יש לי תמרים קפואים שנקטפו לפני חצי שנה או יותר?
הם פשוט היו בהקפאה.. הערכים יצאו מהם? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Sep 2008
הודעות: 3,236
כללי:: מקס
גיל:: 17
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() איך בכלל מאכל מסוים יכול לאבד את הערכים שלו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לא..לא יצאו אחי! תרביץ אותם!
![]() אבל זה טעים עוד?! בטח יש לזה טעם של פריזר..חח |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() דווקא תמרים קצת קפואים טעימים יותר.. תנסה להעביר בבלנדר יצא שייק פצצתי עם שילוב של כמה דברים נכונים.
|
![]() |
![]() |