|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אחרי הפסקה של חצי שנה מאימונים חזרתי להתאמן בסוף אפריל..
אני טס בסוף יוני לטיול בארה"ב לחודשיים אבל החלטתי להתחיל להתאמן ולחזור לכושר.. זאת התוכנית, אני מתאמן 6 אימונים בשבוע..abc..בבית (יש לי את כל המיכשור הנדרש...) a- חזה + יד קידמית חזה בנץ' פרס - 12* 3 בנץ' פרס שיפוע שלילי 12*3 בנץ' פרס שיפוע חיובי 12*3 פרפר עם דמאבלים 12*3 (כל אימון משנה את השיפוע) יד קידמית הרמת מוט בעמידה 12*3 הרמת מוט עם כרית בשיפוע 12*3 הרמת בודדות 12*3 (אימון רגיל, אימון פטישים) b - גב + יד אחורית גב מתח 10-8*3 משיכת רחבה של מוט על ספסל 12*3 משיכה צרה של מוט על ספסל 12*3 משיכת משקולת בודדת 12*3 פולאובר 12*3 יד אחורית לחיצה צרה 12*3 לחיצה צרפתית 12*3 יד מאחורי הראש 12*3 c רגלים + כתפיים כתפיים מילטרי פרס - 12*3 לחיצת כתפיים מאחורי הראש\ לחיצה עם דאמבלים 12* 3 הרמת דאמבלים קדימה 12*3 הרמת דאמבלים לצדדים 12*3 רגלים דדליפט 12*3 פשיטת ברכיים 12*3 כפיפת ברכיים 12*3 תאומים על מדרגות 12*3 בסוף אימון אני מצרף פעם עבודה על אמה וטרפזים ופעם עבודה על בטן. ( 3 אימוני אמה+ טרפז, 3 אימוני בטן) זאת תוכנית זמנית לחודשיים...בשביל לחזור לפורמה..ואחרי שאחזור נבנה משהו חדש.. אבקש לקבל חוות דעת...תודה רבה וחג שבועות שמח!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אפילו לא תגובה אחת?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מנהלים אבקש למחוק את האשכול..תודה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: אמיר
עוסק ב:: לימודים בתיכון
חדר כושר: עוזיאל
|
![]() תגוון בחזרות תעשה 6-10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: שרירי וצנוע
חדר כושר: ספרינט
|
![]() רגליים מחייבות תרגיל מורכב - לחיצת רגליים , סקוואט, לאנג
במקום זה: לחיצת כתפיים מאחורי הראש\ לחיצה עם דאמבלים 12* 3 עדיף שתעשה תרגיל לכתף האחורית
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי..אוסיף ברגלים..
לגבי הכתפיים...הרמה לצדדים בשיפוע..זה תרגיל מתאים? תן לי תרגילים שמתאימים יותר לכתף אחורית... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אשמח לקבל עוד דעות..תודה
|
![]() |
![]() |