|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() תראו שלום אני בן 17 ואני חדש לגמרי בכל העניין של כושר ופיתוח שרירים,ברצוני שתעזרו לי ותתנו לי תכנית אימונים שאיתה אני יכול להתחיל ולפתח את כל השרירים בגוף,ואני לא הולך למכון כושר אז האם יש סיכוי שיש תרגילים לבית ותכנית אימונים לבית תודה על העזרה מחכה לתשובה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() טעות סליחה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() אם אתה רוצה אתה יכול לקנות מוט ו2 דאמבלים עם 40 קילו צלחות ואז תוכל להתאמן יחסית טוב.... אני חושב שאם אתה מתאמן בבית ואין לך מולטי טריינר או משהו זאת הדרך הכי טובה להתאמן כי אתה יכול לעשות הרבה תרגילים שיש במכון כושר... בקשר למחירים אני לא כל כך מבין בזה...
דרך אגב גם ספר משמשנה זוויות יכול לעזור לך מאוד... אבל זה נראה לי עולה דיי הרבה.... אז אם מישהו מבין במחירים יכול לעזור לאיש... תגידו כמה זה צריך לעלות..(מוט,2 דאמבלים,40 קילו צלחות וספה) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה רבה שעניתם אני אקנה את המכשירים אבל ני צריך תוכנית מפורטת למתיחילם ששם יגידו לי איזה תרגיל לעשות לכל שרירי כמה פעמים סטים וכמה בשבוע בבקשה מי שיכול לעזור שיגיב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() קודם כל תשיג אותם ותגיד מה יש לך אחר כך כבר יבנו לך תוכנית... אנשים לא יודעים מה יש ברשותך אז הם לא יכולים לבנות לך תכונית
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תוכנית אימונים לא בונים מהאוויר, אלא רק אחרי שידוע הציוד שיש, אם היית אומר שאתה מתאמן בחדר כושר אז היו יכולים להרכיב לך תוכנית אימונים כי ידוע בערך מהו הציוד הממוצע בכל חדר כושר שמכבד את עצמו.
אבל ברגע שאמרת שאתה מתאמן בבית, אנחנו לא יכולים להרכיב לך תוכנית. טוב, מה עושים? תקנה פלטות: 4 פלטות של 10kg 4 פלטות של 5kg 4 פלטות של 2.5kg 4 פלטות של 1.25kg רצוי מגיל ספורט, הם מוכרים ב-5.5 ש"ח לקילו, הכי זול שאני אישית מצאתי. זה הבסיס הפלטות האלה, אני לא חושב שאפשר להוריד משהו, אולי אתה יכול לרדת ל-2 של 10 במקום 4. מוט W, מוט ישר, 2 מוטות קצרים. אתה תצטרך ספה, יש זולות ב-300-400 ש"ח. בעיקרון, תכין לך איזה 1000-1200 ש"ח. בהצלחה |
![]() |
![]() |