|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: אני חתיך
חדר כושר: קאנטרי קלאב לזקנים בלבד!
|
![]() בטח קראתם תפוסט הקודם שלי... כן ירדתי 6 קילו מאז שהפסקתי (הפסקה של חודשיים כולל הפסקה של תזונה)
אתמול היה האימון השני שלי, חזרתי טיפה למשקלים (טכניקה דיי נכונה יחסית) בקיצור אני חוזר להפציץ אבל רק עוד שבוע וחצי ככה. טוב גיל: 15 היקף יד : 35 אחוז שומן: 12 משקל: 66 גובה:174 מטרה: מסה בכל הכוח (סתם לחפור לכם XDD) חחח לאימון: ![]() A חזה: בנץ פרס: 10X3 בנץ עליון: 12X3 קרוס אובר 20X1 (אני אוהב תהרגשה אחריי הבנץ לעשות תקרוס אובר) כתפיים: מילטרי פרס בסמית משין : 12X4 יד קדמית: מוט 10X3 אחר כך סתם עם משקולת קלה סט 1 של 20 חז' לכשל. אימון A לוקח 50 דק' B גב: פולי עליון: 10X3 משיכה לטבור 10X3 /מסור 10X3 מתח סט 1. יד אחורית: פשיטת מרפקים בכבל. 3X15 רגליים: 2 סטים חימום סקוואט (עוד לא סקוואט רציני בגלל שרק חזרתי כמובן) 4X15 פשיטת מרפקים 4X12 כפיפת מרפקים 2X12 יישור רגליים במכונה (ברח לי השם) לוקח שעה אימון. זה האימון. אני מודע לכך שאין כמעט תרגילים מורכבים (סקוואט כבד ודדליפט) בתוכנית הבאה אני אכניס אותם. מה אומרים? המלצות? דעות? תודה לכל מי שעוזר.
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מקפיץ.
מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי תודה אחי.
שיניתי את היד אחורית ללחיצה צרפתית... ועיוד כחודש אני יעבור לתוכנית עם נפח גבוה (עובד עליי טוב יותר)