![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן,
יש לי דלקת בכתף ימין, יש לי תור למומחה של כתפייים, איך הד"ר יוכל להבחין את הבלאגן? איך הוא יכול לאתר ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אם הייתי צריך לקבוע תור לרופא כל פעם שהיה לי דלקת בכתף, הייתי כבר משכיר דירה בביניין ליד הקליניקה של הרופא.
אחי לא מכל דלקת קטנה צריך להילחץ ולרוץ לרופא, כי רופא גם לא תמיד יעיל הוא גם סתם יכול לזרוק לך משחות וכדורים לבלוע ויגיד לך סע לשלום, אם המקום ממש אבל ממש כואב ואני מתכוון גם לא בזמן אימון אלה בזמן שאתה סתם שוכב במיטה זה כבר סיפור אחר, לדלקת תיתן מנוחה טובה למקום, כמה זמן מנוחה? תלוי בחומרת הדלקת, בדר"כ נע בין שבוע לשבועיים מנוחה, ולנסות לחזור להתאמן עם דגש לחימום טוב טוב טוב של הכתף בתחילת כל אימון של פ.ג עליון. רן.
![]() |
#3 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
לי יש משהו כזה.. כשאני מאמץ את הכתפיים..נגיד במכון..או דוחף משהו מרים משהו זה כואב.. אבל סתם ככה שאני הולך שוכב מרים תידיים זה לא כואב.. איזה עוד אפשרויות יש?< |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מפה לשם לא עניתם לי על השאלה...
אני שאלתי הכיצד הרופא מבחין בבעיה ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מזאת אומרת איך? זה המקצוע שלו בנאדם! הוא למד רפואה והוא צריך לדעת לאבחן מה הבעיה ואיפה.
אחי זה כמו שיתקלקל לי המקרר ואני אזמין טכנאי,ואני אבוא יפתח פוסט, איך הטכנאי אמור להבחין איפה הבעיה במקרר?,
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() לא אני התכוונתי, כשאני מגיע אליו אני אומר לו כואבת לי הכתף בצד ימין, אוקי ?
עכשיו הוא בטח יתחיל לעשות תנועות מסוימות וכ'ו.. אז מה הוא בדיוק ירצה שאני יעשה בשביל לראות אם באמת יש לי בעיה או שאני סתם מבלבל את המוח ? |
![]() |
![]() |