|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני התחלתי לרוץ בחוף הים עכשיו השאלה מה נותן לי :
לרוץ על החול הרך [לא הרטוב] , והאם כדאי לרוץ עם נעליים? או שעדיף לרוץ על החול הרטוב עם נעליים או בלי.... [אין לי בעיה שהנעליים שלי נרטבות!] . \ קיצור השאלה האם לרוץ בחוף הים עם נעליים?
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() הרגל , זה יותר קשה לרוץ על חול ים כי ככה שהמשטח קשה יותר -> ככה לרגלים יותר קל "לדחוף" את הקרקע.
לא זה לא משנה עם או בלי נעליים , מה שנוח לך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בעיקרון אני חושב שההסבר של ריצה בחוף זה שזה מונע כאבי ברכיים בגלל שהחול מרכך ומפחית את הלחץ על הברך
לא סגור על זה ב100 אחוז
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אבל זה לא מוביל לפציעה בעקב...?
יש איזה מהמר על זה...?
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() איתן, נראה לי שלא .. מזמן לא התעסקתי בזה אבל אם אני לא טועה, פעם חשבו שחול מונע פציעות ברכיים היום אאל"ט התפיסה המקובלת היא שזה מזיק דווקא.
![]() |
#6 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
התפסיה המקובלת היא עדיין שהמשטחים הבריאים לרוץ עליהם הם חול ים ודשא האר את עיניי אם יש לך מקור אחר
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תרוץ עם נעליים ורצוי נעלי ריצה, נכון שדשא,חול בריא יותר לרוץ עליהם אבל בריא יותר יחסית לאספלט, מדרכות וכו'. נעליים טובות עם בולמי זעזועים מתאימים יצמצמו את הלחץ שמופעל על הרכיים בזמן הריצה (וזה לחץ גדול מאד). נעליים מותאמות לזה שאני אישית אוהב מאד ורץ(מרחף) איתם אלה סאקוניקס.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: מתאמן לאורח חיים בריא ומוצק
עוסק ב:: מאמן בהולמס פלייס
|
![]() לי אישית ריצה מהירה על חול היתה עושה כאבי גב ולא משנה על איזה חול ואם יש נעליים או לא,כל אחד ואיך שהוא מרגיש אחי.
![]() |
#9 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() ריצה על חול/דשא הרבה יותר בריאה ומומלצת מאשר ריצה על אספלט/הליכון.
התשובה היא שהאדמה בעצם משמשת כבולם זעזועים. וכשאתה רץ בים רוץ על הקצה של הים (איפה שיש בוץ כזה) וכמובן עם נעליים! |
![]() |
![]() |