|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() בסקווט קורה שהאצבעות של הרגליים מתרוממות וכאילו רק העקב נשאר על הריצפה...
איך אני מונע את זה? נשען יותר קדימה? האם זה גורם ליותר לחץ על הברכיים? ובכלל בכללי... גם בסקווט וגם בלחיצת רגליים אני צריך להרגיש שאני דוחף עם כל כף הרגל נכון? תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מושעה
|
![]() שמים קרש או משהו מתחת לעקבים אם אתה יורד דיפ זה די נחוץ
אם אתה עושה חצאים אז אתה יכול גם בלי זה ולהשתדל לדחוף את כל הרגל |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() זה טוב שהעקב נשארת על הרצפה במהלך התנועה ודווקא רצוי שהתנועה תבוא בעיקר בהעקבים ולא מהאצבעות כדי למנוע לחץ על הברכיים.
אצל רוב האנשים הבעיה היא אחרת - הם נשענים על האצבעות וזה גרוע. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה שכן מסירטונים של פוואר ליפטרים ראיתי שגם חלק מהפוואר ליפטרים עושים את הטעות הזו.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אל תשים קרש מתחת לעקבים, תעבוד על גמישות אם צריך. אם אתה שם קרש הברכיים יוצאות יותר החוצה וזה דופק אותן. בעיקרון הן לא אמורות לעבור את קו הבהונות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אם האצבעות מתרוממות שים משקולת של 1.25 מתחת לכל רגל, שתהיה מתחת לכרית של האצבעות כאילו החלק הקדמי של הכף רגל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
וג'וני, לשים את המשקולת מתחת לאצבעות ברגליים? או מעל? תודה על התשובות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() כמו ש igorek אמר, אם העקבים נשארים על הרצפה זה בסדר. יכול להיות חסרה לך גמישות בגיד אכילס (מתחת לתאומים). אני לא מתמצא בתרגילי גמישות, אבל לפי דעתי אין לך סיבה לדאגה
|
![]() |
![]() |