|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז ככה, הייתי מתאמן יותר מחצי שנה כשלושה אימונים בשבוע.
בגלל בעיות שונות אני מתאמן רק פעם אחת בשבוע- יום חמישי . עבר חודש אני לא רואה גדילה ,אבל הכל נשמר פחות או יותר עם קצת עלייה בשומן ![]() השאלה שלי היא ,מה אתם מציעים לי ? מה לעשות בכדי שהאימון הזה יהיה הכי אפקטיבי וישלב בתוכו אלמנטים שונים ותרגילים טובים ומגוונים. בינתיים אני עובד ככה: לכל שריר, שני תרגילים, לכל תרגיל , שני סטים בכל סט כ8-10 חזרות.(הלכתי על טווח נמוך לקיצור הזמן ולפי מה שאני יודע זה טווח טוב, אני צודק?) + משקלים טובים יותר. אז מה אתם אומרים מה כדאי לעשות לשנות אני פתוח לכל ההצעות האימון יכול להיות עד כמקסימום שעה וחצי- מקסימווםם שעתיים בהגזמה אני לא רוצה לפרק שריר. תודה מראש DSTYLE
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() צר לי, אבל יום אחד אימון בשבוע אין לי כ"כ טיפים לתת לך,
תעבוד תרגילים מורבים ככל האפשר ואל תפחד מכשל. בהצלחה.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תתן לשרירים קטנים תרגיל אחד לעמת שרירים גדולים שבמקום התרגיל של הקטנים
תוסיף לגדולים כי הקטנים עובדים בכל מקרה עם הגדולים .. עדיין לא יודע כמה אפקטיבי זה יום אחד בשבוע חבל על הכסף שאתה מוציא על המכון .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() משמר זה יישמר אני מאמין,הרי הגדילה באה ביום שאחרי האימון וזה לא כלכך משנה, זה Fbw ודווקא יש יותר מנוחה ויותר אוכל אי אפשר לדעת אולי זה דווקא טוב.
אני חושב שאני אשאר על ה2 סטים או שאולי שלושה לגדול ו2 לקטן כי 1 לא מספיק. תרגילים מורכבים ,כן, אני עובד בעיקר עליהם. תודה בכל זאת...
![]() |
#5 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() אפשר לעבוד פעם בשבוע ולגדול אבל רק באימון קורע ממש שלא ניראה לי אפשר לעשות שעובדים על כול הגוף אימון אחד
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי,אז איך כן?
![]() |
#7 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() תעשה Abcdef, כל שבוע שריר אחר!
למשל שבוע ראשון חזה שבוע שני יד גב שבוע שלישי רגליים שבוע רביעי יד קדמית שבוע חמישי תלת ראשי שבוע שישי כתפיים וחוזר חלילה תוך שנה אתה תהיה מה-זה גדול!!!
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() בולט,אתה רציני או ציני?
זה אפקטיבי בכלל? שיוצא מצב שחלק מהשרירים לא מתאמנים במשך הרבה זמן? לא משנה. אני אמשיך ככה
![]() |
#9 | |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() ציטוט:
אם תעשה ככה אתה תעבוד על כל שריר פעם בחודש ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() ככה שיערתי,חשבתי שהוא בנאדם רציני.