ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

נושא נעול

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 13-05-09, 15:54   #1
roeimaster
חבר מתחיל

ברירת מחדל האם לקחת אבקת חלבון אחרי אימון אירובי?

עשו לי תוכנית בישראלבודי, ואני אמור לקחת אבקת חלבון 4 פעמים בשבוע כלומר כל פעם אחרי אימון אנארובי במכון, יש לי בנוסף 3 אימוני אירובי בשבוע ויוצא שאחד מהם לא יוצא אחרי אימון אנארובי.
רציתי לדעת אם לקחת גם אחרי אימון אירובי שהוא לא אחרי אימון אנארובי אבקת חלבון.
roeimaster מנותק  
ישן 13-05-09, 15:59   #2
Max90kg
חבר פעיל

הסמל האישי שלMax90kg

כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
שלח הודעה דרך ICQ אל Max90kg

אני לא מבין למה אתה שואל את אותה שאלה גם בפורום הזה וגם בפורום אחר...
כמו שאמרתי לך, לוקחים אבקה בהתאם לצריכה ולא חייבים לקחת אותה אחרי האימון. בד"כ לוקחים אותה כל יום אם יש צורך בחלבון נוסף מחוץ לתזונה
Max90kg מנותק  
ישן 13-05-09, 15:59   #3
joker1986
חבר מתחיל

כללי:: אני?אני אני אני
עוסק ב:: עניינים
חדר כושר: הולמס פלייס

תרים טלפון למי שבנה לך את התוכנית במקרה שלך נראה לי זה גיל גרנות ותשאל שם הכל. אתה הריי שילמת עבור זה והוא אמור ללוות אותך לאורך כל הדרך,במידה ואתה מצליח זאת הצלחה שלו ושלך,אל תעשה טעויות תריים טלפון.
joker1986 מנותק  
ישן 13-05-09, 16:01   #4
roeimaster
חבר מתחיל

זה לא מה שאמרו לי בפגישת יעוץ, ביום שאין לי בכלל אימונים אני פשוט אוכל לפי התפריט בלי אבקת חלבונים, ורק בימים שיש לי אימונים אני לוקח אחרי האימון אבקת חלבון בגלל היתרונות שלה שהיא מגיע יותר מהר לשריר...
השאלה אם לקחת גם ביום שאני עושה רק אימון אירובי בלי אנאורבי
roeimaster מנותק  
ישן 13-05-09, 16:06   #5
Max90kg
חבר פעיל

הסמל האישי שלMax90kg

כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
שלח הודעה דרך ICQ אל Max90kg

אז אמרו לך שטויות בייעוץ... לא שיש לי משהו נגד ישראלבודי אבל שיהיו רציניים! כמות החלבון ביום אימון צריכה להיות בדיוק כמו כמות החלבון ביום ללא אימון. אחרי אימון צריך פחמימה פשוטה בעלת א"ג גבוה על מנת לתרום להתאוששות מאגרי הגליקוגן ע"י הקפצת האינסולין. אבקות מסה וחלבון אתה יכול לקחת מתי שבא לך. נוח אחרי אימון? קח אחרי אימון. לא נוח? אל תיקח! העיקר שהערכים הסופיים יהיו נכונים ואין יתרון ללקיחת גיינר אחרי אימון לבין לקיחת גיינר לפני אימון או לפני השינה.
Max90kg מנותק  
ישן 13-05-09, 18:38   #6
Shlomik
מנהל ראשי

הסמל האישי שלShlomik

roeimaster הכי טוב שתיצור קשר עם היועץ שבנה לך את התפריט, כי הוא ישב איתך שעה בפגישה והתאים לך את התפריט באופן אישי וידע לענות לך על כל שאלה בצורה הכי מקצועית ונכונה.

לגבי עניין החלבון ביום אימון ולא ביום אימון, צריך לזכור שאם לדוגמא מתאמן נמצא בתקופת מסה אז ביום אימון הוא שורף יותר קלוריות ביחוד אם הוא עושה גם אימון אירובי, אז ביום כזה אני מאמין שהוא ירצה להכניס לגופו יותר קלוריות על מנת לעזור לתהליך העליה במסה, את הקלוריות האלה ניתן להכניס מחלבון, פחמימה ושומן לכן זה לא בהכרח שביום אימון מתאמן יאכל אותה כמות קלוריות כמו ביום ללא אימון, צריך לבדוק כל מקרה לגופו.

בכל מקרה אני נועל את הפוסט, כמו שרשמתי זה משהו שהכי טוב שתתיעץ עם היועץ שלך במידה ואתה לא מצליח להשיג אותו דבר עם הילה רכזת פגישות היעוץ והיא תדאג שיחזור אלייך במספר: 050-2929029.

בכל מצב שיהיה בהצלחה!
שלומיק

Email: shlomik@israelbody.org
Shlomik מנותק  
נושא נעול