|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() הינה:
חברים יקרים לאור ההתעניינות ההולכת וגוברת בכל שכבות האוכלוסייה בארץ ( בני נוער, בוגרים ומבוגרים ) בפיתוח גוף,ומאחר ומספר המשתתפים בתחרויות הולך וגודל משנה לשנה , הוחלט בישיבת הנהלת האיגוד לפעול ולקדם את הענף במטרה להגביר את המודעות ולעודד השתתפות בתחרויות פיתוח גוף בארץ. ועל כן סוכם על הרחבת פעילות האיגוד ע"י קיום גם תחרויות אזוריות ( מר הצפון ומר הדרום ), אירועים,השתלמויות,כנסים וסמינרים לפיתוח גוף,ועוד... להלן סיכום התוכנית לשנים 2009/2010. 1. בתאריך 27.8.09 תחרות מר ישראל ומיס פיטנס 2009. 2. בחודש אוקטובר 2009 יתקיים סמינר והשתלמות מקצועית בפיתוח גוף. 3. בחודש דצמבר 2009 יתקיים קורס לשופטים בפיתוח גוף. 4. בחודש ינואר 2010 תתקיים תחרות – מר הצפון 2010.( באזור הצפון ) 5. בחודש אפריל 2010 תתקיים תחרות - מר הדרום 2010. ( באזור הדרום ) 6. בחודש אוגוסט 2010 תתקיים תחרות – מר ישראל 2010. ( באזור המרכז ) הפקת תעודת חבר איגוד נ.א.ב.א ישראל. לידיעתכם הוחלט גם בישיבת ההנהלה האחרונה שכל משתתף בתחרות מטעם האיגוד חייב להיות רשום כחבר באיגוד נ.א.ב.א לתקופה של שנתיים לפחות ולשלם דמי חבר בסך הכל – 180 ש"ח . כל חבר איגוד יקבל תעודת חבר איגוד נ.א.ב.א ישראל עם הפרטים האישיים ותמונה. אשר תזכה אותו בהטבות רבות ומגוונות כגון:. * השתתפות בתחרויות - מר ישראל , מר הצפון, מר הדרום ( 2009 + 2010 ). * הנחות והטבות בקניית מוצרים מחברות מובילות מתחום:תוספי מזון,ציוד ספורט ומכשירי כושר, מועדוני ספורט ומכוני כושר ועוד... ואשר יפורסמו מעת לעת באתר הרשמי של האיגוד. * הנחה בכל ההשתלמויות,הכנסים והאירועים שיתקיימו במהלך תקופת החברות. * חולצה / גופיה עם סמל איגוד נ.א.ב.א ישראל. חשוב לציין: כל חבר איגוד נ.א.ב.א שישתתף בתחרות של איגוד אחר תשלול ממנו תעודת החבר. אני פונה לכל מי שמעוניין להצטרף כחבר באיגוד נ.א.ב.א,ולקבל תעודה חבר שבאמצעותה יזכה לכל ההנחות וההטבות שציינתי ימלא את הפרטים שבטופס ההרשמה המצורף באתר הרשמי של נ.א.ב.א www.nabba.co.il ( בקרוב יפורסמו החברות שסיכמו עם האיגוד על ההטבות וההנחות ). בברכה והצלחה! אמנון גאון – נשיא נ.א.ב.א ישראל לינק לכתבה: http://www.nabba.co.il/news.htm פשוט רדו קצת למטה ותקראו ![]() בהצלחה לכל המתחרים שעולים השנה למר ישראל ובהצלחה גם למתחרים שהולכים להתחרות באליפות העולם ![]() לילה טוב אנשים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() נשמע טוב כל ההטבות האלה חח..
בעתיד אני מקווה להיות חבר באחד מהארגונים. שיהיה להם בהצלחה ולכל מי שהולך להתחרות!
![]() |
#3 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() איזה יופי!
הכותרת של הפוסט הייתה צריכה להיות: נאבא מחדשת את מסורת התחרויות האיזוריות: תקיים גם את "מר דרום" זו בשורה נהדרת לספורט הזה, ויוסיף הרבה מאוד עניין. גם 180 שקל לשנתיים זה מחיר סביר, יוצא 90 שקל לשנה או אם תרצו 30 שקל לתחרות (יש 3 בשנה), זה בסדר גמור לאיגוד שאינו נתמך על ידי המדינה.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() הבאתי תאתר הזה כבר לפה יותר מפעם 1 ומ2...כי הוא טוב יש בוא פשוט מה שיש בנאבא ואפילו יותר..כול מה שיעלה בנאבא יעלה גם פה זה רק של אמנון גאון וגיא שלמון מפרסם פה מאמרים וגם אחותי אפילו
![]() http://www.body-star.co.il/emonim.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: אמיר
עוסק ב:: לימודים בתיכון
חדר כושר: עוזיאל
|
![]() נחמד אולי אני היה צופה במר ישראל כמה עולה דמי כניסה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: Bodybuilding its my life
עוסק ב:: מכוניות אוכל ובנות
|
![]() נשמע מצויין בעתיד אולי נצטרף,דרך אגב איפה תיתקיים תחרות מר ישראל?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() נקווה שאני יוכל גם להתחרות מתישהו..בעוד 4-5 שנים חח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() אלה יופי שהחזירו עכשיו יש סיכוי :d
![]() |
#10 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() יפה כל הכבוד
![]()
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() אך שגיא יעמוד בכל התחרויות האלו?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() עוד דבר שניתן להבין בין השורות ואני כנראה לא טועה: מי שעבר לאי אף בי בי וראה עצמו כפסול בנאבא מקבל עכשיו הזדמנות חדשה, ואחרונה בהחלט.
אמנון כנראה מוכן לפתוח דף חדש עם מתחרים ש"ערקו".
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() [quote=ניגרי ענק;827954]עוד דבר שניתן להבין בין השורות ואני כנראה לא טועה: מי שעבר לאי אף בי בי וראה עצמו כפסול בנאבא מקבל עכשיו הזדמנות חדשה, ואחרונה בהחלט.
אמנון כנראה מוכן לפתוח דף חדש עם מתחרים ש"ערקו". [/quote היום באימון עם יוסי מזרחי יצא לנו לדבר על זה שהחזירו את מר צפון וכל זה כנראה שהוא מתכנן להתחרות שם לא בטוח אבל
![]() |
#14 |
מר ישראל עד 75 קילו לשנת 2006
כללי:: אופיר בכר
עוסק ב:: מדריך כושר ראשי בכיר
|
![]() יפה! אני התחלתי את עניין התחרויות שלי במר צפון 2004 תחרות איזורית ומשמעותית בחיי! אני שמח על ההחלטה ומרגישים שאמנון חוזר למקורות שלו- כל הכבוד! בעניין התשלום לחבר איגוד והשתתפות בתחרויות: לדעתי זה סכום סמלי ואפשר לעמוד בו, אני מניח ומקווה שזה יכלול כניסה לתחרויות (לחבר שלא יתחרה) ללא תשלום כמו שהיה בעבר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
מר ישראל עד 75 קילו לשנת 2006
כללי:: אופיר בכר
עוסק ב:: מדריך כושר ראשי בכיר
|
![]() על פרס כנראה שנאלץ לוותר לפי הכרותי עם התחום...למרות שאני אישית לא חושב על זה שאני מגיע לתחרות אבל אני מניח שאם יהיה פרס הולם יגיעו יותר מתחרים והענף יגדל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
מר ישראל עד 75 ק"ג 2007 ו2008
|
![]() ציטוט:
נקווה שיחזירו השנה קצת פרסים.
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
![]() מישהו יודע מה הקריטריונים לסדנת השיפוט הזו? נשמע כמו כמה ימים נחמדים שאפשר לקחת חופש מהעבודה וללמוד כמה דברים חדשים. מקווה שלא צריך להיות מתחרה עבר או מישהו בעל שם ומספיק קצת הכרות של כמה שנים טובות עם התחום ![]()
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() ווואה איזה יופי,כולכך הרבה אנשים רצו שזה יהיה ויגיע והינה זה מגיע ממש שמח,לפחות יהיה מעניין ליצפות ביותר תחריות...
|
![]() |
![]() |