|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני 168 בערך , שקלתי 66 ובכחודש ירדתי ל62. הבטן השתטחה לי אבל המותניים נשארו (פעם הייתי יותר רזה והמותניים היו רגילות וכשעליתי במשקל נהיה ממש שומן בצדדים שנשאר גם עכשיו וזה לא פרופורציונלי עם הבטן..) . אני מתאמן 4 פעמים בשבוע וזה כולל פעמיים אימוני כוח משקלים כבדים בבית מולטי טריינר משקולות אימונים ארוכים על כל הגוף , עושה אירובי קופץ על חבל שק איגרוף .. התחלתי לעשות ריצות פעמיים בשבוע 20 דקות כל פעם רצתי כבר 6 פעמים אבל אין כלום ... אני גם מקפיד לא לעבור את ה1200 קלוריות ביום כשאני אמור לצרוך 1600.. איך אני מוריד את זה??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
כללי:: שועל חד"כ
עוסק ב:: Help Desk
חדר כושר: ג'ימי
|
![]() ציטוט:
דבר ראשון לי ולך יש את אותו גוף התחלתי (פחות השיער על החזה). דבר שני... תן גובה ומשקל (על סמך מה החלטת שאתה צריך לאכול 1200 קלוריות ביום?). דבר שלישי... אני לפני שהייתי מנסה להוריד הייתי מנסה לפתח, את הגב - ע"מ להקנות לגוף צורה משולשת ולבטל את אפקט המותניים שהם יותר רחבים מהגב שלך. גמני "סובל" מהשמנה באזור המותניים... כן אני שונא את זה ובמאסה, שאני נמצא בה עכשיו, אני מרגיש שמן וצמיגי אבל זה סוג של אין מה לעשות. בנוסף, אני באופן אישי חושב שאתה צריך להתחיל מאסה לעבוד על הגוף ולא לנסות להרזות. שדברים יכנסו לפרופורציה תעשה חיטוב. וזו רק דעתי... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() 1.68 בערך , 62 קג, גיל 17. לגבי ה1200 קלוריות, קראתי שלפי המשקל והגובה שלי שאני צריך לאכול ביום לפעילות תקינה 1650 קלוריות, וכדי לרדת במשקל לצרוך ביום לפחות 300 קלוריות פחות מהכמות הזו, תקנו אותי אם אני טועה.
אני אגיד לך את האמת - לא בראש שלי לאכול חלבונים .. אני מקווה לא לשמוע ש"אם לא תאכל נכון המותניים לא ירדו" כי המצב הזה לא היה ככה תמיד פעם זה היה רגיל וזה נהיה ככה כשהשמנתי, ואולי בגלל גם שהגוף קיבל צורה של משולש כשעבדתי על הכתפיים והגב?.. אני מתאמן יש לי מיני חדר כושר בבית מכשיר כושר מקצועי משקולות ואירובי וריצות .. אני פשוט צריך להתמיד עוד כמה חודשים? מוטיבציה גבוהה דרך אגב לא מפספס אימונים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
כללי:: שועל חד"כ
עוסק ב:: Help Desk
חדר כושר: ג'ימי
|
![]() ציטוט:
לגבי החלבונים אם אתה אוכל תקין אין סיבה שתהיה חייב לקחת זה עניין של נוחות. המותניים ירדו באיזשהו שלב השאלה באיזה מחיר. עדיין חושב שצריך להדגיש גב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: שרירי וצנוע
חדר כושר: ספרינט
|
![]() יש מותן צרה ויש מותן שהיא צרה צרורה(קרדיט לbiceps man
![]() |
#9 | |