|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום.
זה הפוסט ה2 שאני פותח על התוכנית הזאת בעקבות הכשלון של 2 הפוסטים הקודמים אני פותח עוד אחד. אני רוצה בבקשה חוות דעה על הכלללל מסוג התרגילים ועד כמות החזרות והסטים. מה צריך לשפר, איך לתקן ואיפה. הנה תוכנית ABC שבניתי: A – חזה ויד אחוריתחזה: בנץ' פרס 4X10-8 בנץ' פרס בשיפוע חיובי 3X8-10 פלייס 2X8-10 יד אחורית: לחיצה צרפתית 2X12 בנץ' פרס באחיזה צמודה 2X12 http://exrx.net/WeightExercises/Tric...ArmTriExt.html 12X2 B גב ויד קדמית גב: בנט אובר 4X8-10 מתח 3X6 פול אובר 3X8-10 מכשיר גב תחתון. יד קדמית: כפיפות בעמידה עם מוט 2X8-10 כפיפות בישבה עם שיפוע2X10 פטישים 2X12 C רגליים וכתפיים רגליים: סקוואט 4X8-10 פשיטה במכשיר 3X10 לג קורל 3X10 תאומים 2X10 כתפיים: שולדר פרס/מיליטרי פרס 3X8-10 הרחקה לצדדים 2X10-12 חתירה לסנטר 2X10-12 בטן פעמיים בשבוע תרגילים 3 סטים כל אחד של תרגילים רנדומאלים. אני מעוניין לשלב גם תרגיל -2 לאמה ולטרפזים - איפה הכי כדאי לשלב אותם? תגובות! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לדעתי טווח החזרות גבוה מידי ברוב התוכנית אני אישית מציע יותר לעבוד בטווח בתרגילים המורכבים טווח 6-8 בתרגילים פשוטים 10-8... תלוי איך אתה אוהב אני אישית חושב שעדיף שטווח החזרות ירד. בנוגע לאיומ ןהטרפזים והאמה אן ממש סיבה לאמן אותם מספיק שאתה עושה בנט אובר זה עובד חזק על הטרפזים תאמין לי.. התוכנית נראת בסדר רק לדעתי מעט פחות סטים לא צריך כל כך הרבה סטים.. ולהוריד טווח חזרות. ד.א אחי אני חייב פעם אחת לראות תציוד שיש לך בבית לאימון עם יש לך ציוד שמספיק לכל זה אני חייב לראות את זה. ![]() |
|
![]() |
![]() |