|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני בן 35, התחלתי לפני מספר חודשים להתאמן והורדתי 18 ק"ג.
כיום אני עדיין שוקל 78 ק"ג בגובה 1.73 .(הייתי שמן) אני עושה ab 4 פעמים בשבוע + אירובי כי המליצו לי לעשות חיטוב.(חבר שהיה מתאמן רציני) הבעיה שיש לי ידיים לא כל כך גדולות ואני כן מעוניין שיהיו לי שרירים גדולים ,לא כמו של ב.ב. מקצועיים ,אבל בהחלט אני רוצה שרירים גדולים. כמו כן אני רוצה להיות חזק יותר. מכוון שאני לא מתאמן במכון אלא בבית ,אין לי מדריך להתייעץ עימו ולכן אני שואל כאן ,מה הייתם ממליצים. אני מבין שבמסה משמינים?! אז למה לעשות את זה? אני באמת מבולבל ומרוב כתבות ומאמרים הלכתי לאיבוד. האם חיטוב יגדיל לי את השריר בכל זאת באופן ניכר ? האם מסה תגרום לי להשמין ולהראות פחות טוב בעצם? תודה מראש לעונים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() נ.ב להלן התוכנית
a חזה לחיצת חזה במוט 12x4 פרפר במשקולות 5 12x3 שכיבות שמיכה מקסימום x3 כתפיים לחיצת כתפיים עם משקולות10 3x8 הרחקת זרועות לצדדים5 3x10 יד אחורית הרמת יד מאחורי הראש משקולת 5 3x8 ישור מרפקים על ספסל 4x8 b גב חתירה עם משוקולת 10 4x12 מתח x 3 יד קידמית כפיפת מרפקים עם מוט 3x8 כפיפת מרפקים יד יד משקולות 10 ?? 3x8 רגליים סקווט עם מוט 4x8 מכרעים עם משקולות10 3x10 בטן כפיפות רגילות 3x15 כפיפות רגילות עם משקולת על החזה 3x15 ובסוף כל אימון 45 דקות אירובי. תזונה: ארוחת בוקר קוטג / גבינה 1/2 או 3 אחוז שומן(גביע שלם) ירק כלשהו 1 4 זיתים 4 פריכיות אורז ארוחת 10-11:00 2-4 פרוסות לחם מחיטה מלאה 150 גרם(4 פרוסות) פסטרמה דלת שומן כפית טחינה מלפפון ירוק + חסה. ארוחת צהריים 13:-14 תלוי אם לפני אימון (ערב)עדיף ב 14+ 3 פרוסות לחם מחיטה מלאה 1 טונה במים 1 - ירק 2 כפיות טחינה מיד לאחר אימון (לא משנה בוקר או ערב) תפוח / 3 תמרים / בננה + חצי כוס חלב 1/2 אחוז. ארוחת ערב 200 גרם אורז/תפו"א 200 גרם חזה עוף דל שומן סלט ירקות קטן 2 כפיות שמן זית. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() במסה משמינים כן, עולים במסת שריר ועל הדרך בשומן - עושים את זה כדי לבנות מסת שריר.
בחיטוב אתה לא בונה מסת שריר... אתה פשוט מרזה. לפי הנתונים שלך אני חושב שכדאי להמשיך עדיין עם החיטוב (האימון שלך הוא באופן מודע או לא מודע תהליך של חיטוב - מעצם העובדה שאתה מרזה תוך כדי התהליך)... קשה לי להעריך תקופת זמן מדוייקת.. אם תעלה תמונות יהיה קל יותר לעזור לך בנושא. דבר נוסף - התפריט נראה טוב, אבל כדי שנוכל להעריך אותו במדויק צריך ערכים מדויקים: תזין את התפריט שלך באתר הבא ותפרסם בפורום את הערכים שכתובים למטה - http://www.goleango.com/מחשבון%20קלוריות.php בהצלחה בהמשך הדרך וכל הכבוד על השינוי ![]() נ.ב. האימון נראה נחמד, אם תגיד איזה ציוד יש לך בבית אוכל לעזור יותר... למה לא מכון כושר? הרבה יותר יעיל... |
![]() |
![]() |