|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם, שמי אורי, אני לא בודיבילדר אלא מתאמן מגיל צעיר (התחלתי לפני השירות שזה לפני יותר משמונה שנים..........), מזה זמן רב שאני גולש באתר לקבל מידע על תזונה ולהוריד ספרים שאתם מפרסמים ורציתי להודות לכם על כמות הידע העצומה וזה שאתם מוכנים לשתף לעזור אחד לשני, בנימה זו החלטתי להירשם בעקבות בעיה שאני מתחיל לטפל בה (ג'ינו...) ולא מצאתי הרבה מידע באינטרנט לגבי אילו רופאים מומלץ לגשת, בכל אופן אני חבר במאוחדת והבנתי שהקופת חולים מממנת את הניתוח, אבל אני לא מכיר רופאים טובים (ווואלה לא מתאים לי ליפול על איזה שוחט!) אולי מישהו עבר דרך קופת חולים ("מאוחדת") ויכול להמליץ על איזה רופא טוב? (אין לי כסף לעשות את זה באופן פרטי לחלוטין, אבל שמעתי שאפשר ללכת לרופאים טובים ולעשות עם השתתפות עצמית ??)
בכל אופן אם זה לא המקום לשאול את השאלה נא להפנות את השרשור למקום המתאים, ואם מישהו כבר שאל וקיבל תשובה אשמח אם תקשרו אותי. תודה וכבוד רב, אורי ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() אולי מישהו יכול להפנות אותי לאיזה שרשור בנושא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() למעשה כל פיסת מידע תיהיה חיונית בשלב זה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() או אפילו סתם איזו רפרציה או התייחסות כלשהי... אסתפק ב"היי" בשלב זה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() היי
חחח סבלנות , בסוף יגיע המושיע , אם אני זוכר נכון יש פה לפחות מישהו אחד שעבר ניתוח ג'ינו
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() חח תודה על התגובה אחי, אומנם לא עזרת (לא מתלונן חלילה) אבל הגבת שזה גם משהו
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
עוסק ב:: קראטה , איגרוף תאילנדי
חדר כושר: ג'ירף
|
![]() יש פה איזה דוקטור תשלח לו הודעה פרטית.. הוא נותן מענה למלא בעיות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() וואלה?! תודה אחי !! יש לך מושג איך אני מגיע אליו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
עוסק ב:: קראטה , איגרוף תאילנדי
חדר כושר: ג'ירף
|
![]() קח אחי זה הפרופיל שלו פה..
http://israelbody.com/member.php?u=18410 אתה יכול להכנס לפורום שלו פה -פציעות- משהו כזה חח |
![]() |
![]() |