|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() האריזה אמורה להיות בצבע אדום ושחור?
ומה דעתכם על המוצר הזה? פתאום טלפון ב2 בלילה בת דודה שלי קנתה לי אותו בארה"ב :| רציתי לדעת אם זה הצבע של האריזה כי בגוגל ראיתי שזה בצבע אחר בכלל.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אתה נשמע מבואס מזה....אם אתה לא רוצה אותו אני מוכן לקנות ממך
![]()
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תשמע כבר קנו לך אז תהנה ממנו, בעקרון הוא אמור לתת לך פאמפ לאורך זמן, וזה מה שהוא עושה, לדעתי זה מוצר שהוא רק בשביל הנאה ולא משהו שמשפר לך תאימונים, אבל כמו שאמרתי לך אתה תהנה ממנו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לפי מה שאני יודע זה מה שהתוסף עושה(גם פסיכולוגית הוא אמור לעזור לך קצת באימונים, בגלל הפאמפ).
תשמע היה לי דוגמא שלו מהזמנה שעשיתי פעם, אתה לוקח 3 טבליות שלו יש לך פאמפ מטורף לכמה שעות טובות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() נראה לי אתה הולך להנות ברק
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי אותו כרגע אני לא הרגשתי כלום שלקחתי אותו, אבל בזמן האחרון התחלתי לשלב אותו עים הנו אקספולד ואני מרגיש שאימון שלי יותר אפקטיבי עים המון אנרגיה עד סוף האימון.
עים לא תרגיש כלום הצעה שלי תיקח אותו עים הנו אקספולד. מנה נו אקספולד ו2 טבליות Nano 9X חיצ שעה לפני אימון!!! בהצלחה!!
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() נראה לי היד שלו תתפוצץ מרוב פאמפ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() אם אני לא מרגיש שהנוז משפיע עליי בטח גם זה יהיה חרטא