|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני רוצה להמשיך בתקופת המסה אבל אני חושב על להחליף את התוכנית בגלל שאני מרגיש שקצת נתקעתי בהתקדמות ואני מתאמן לפיה כבר 3 וחצי חודשים אז הגיע הזמן להחליף
אני מתאמן בכללי חצי שנה התחלתי fbw חודש ראשון אחרי זה ab ואז abc בתחילת השנה בקיצור אני צריך עכשיו תוכנית אחרת, חשבתי על push pull אבל יש לי בעיה עם הסקוואט והדדליפט ... סקוואט אני בערך יודע את הטכניקה כי קראתי המון אבל זה רק בתאוריה במעשי אין לי יציבות אני צריך לשים משקולת קטנה בעקב לעלות עליה ורק אז יש יציבות , זה בסדר לעבוד ככה או שלא כדאי? ובקשר לדדליפט אני לא ממש ניסיתי ברצינות אבל אמרו לי שאם אני יודע סקוואט אז דדליפט יותר קל שווה לי לעבור לpush pull באופן כללי? יש משהו יותר טוב?,קראתי על הP\RR\S אבל הבנתי שאין לי צורך בו מכיוון שאני לא מתאמן הרבה זמן לא הכרחי, ואני לא רוצה חלוקה של abcd או abcde
I'd rather die like a man, than live like a coward נערך לאחרונה על ידי superbik3, 19-04-09 בשעה 15:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אה ושכחתי משהו חשוב... יש לי שבר מאמץ [פציעה נגררת ממזמן זה דרגה 1] ואני לא רוצה להעמיס על הרגליים יותר מדי
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() חיצשנה וכבר אתה רוצה לקפוץ לp/rr/s? מוקדם מדי בשבילך...
Ss או סתם ab וfbw שמתוכננות נכון יהיו הרבה יותר מתאימות לך
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לא, רשמתי שאני לא רוצה בגלל שזה מתקדם מדי בשבילי
ובקשר לpush pull? Ss אני לא מכיר אני יעשה חיפוש עוד מעט יבדוק את זה