|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() קניתי תאבקה הזאת הנה הקישור:
http://www.israelbody.org/Index.asp?...&ArticleID=139 איך היא לדעתכם?האם היא הכי טובה?קניתי ב-350 ש"ח, כולל שייקר, בטעם בננה, מה אתם אומרים על המחיר והטעם ומה לפי דעתכם הטעם הכי טוב, הייתי עם חבר בחרנו ואמרתי נחזור אליו עוד פעם בשביל לראות תטעמים, הסתבר שהרוקח הערבי הטמבל הזה, שכח להגיד את כל הטעמים, בהתחלה קניתי קרם עוגיות והחלפתי לבננה, הם בדיוק באו לסגור, ממש בדקות האחרונות, עד שהמנקה תסיים, לא ידעתי מה הכי טוב, עדיין לא פתחתי, אז יש אפשרות להחליף, וזאת תהיה הפעם השלישית לטעם אחר יכול להיות שהיה עדיף תקרם עוגיות מה או טעם אחר מה אתם אומרים בכל זאת כולל כל הפרטים שאתם יכולים להגיד תודה וסליחה על המרק סלט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() מעולה בנמילה אחת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אבל היא הכי טבה? ואיזה טעם הכי טוב?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מעולה
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חברה אתם לא מפרטים.היא הכי טובה שקיימת היום?ואיזה טעם הכי טוב?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() ?????????????????חברה כמה שיותר תגובות, תקראו כל מה שכתבתי, זה גם יעזור לאלה שלא מבינים, ובכלל לכולם, לכם...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
על אופטימום אין מה להגיד עשיתה את הבחירה הנכונה! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אבל יש מלא סוגים ודגמים של אופטימום ומה אתם אומרים על המחיר כולל שייקר והטעם........ומשהוא אחרון בחלק מהטעמים יש פחות מנות הגשה האם זה נכון?יש חלבון קזאין ועוד מלא סוגים דגמים..אני לא יודע אם זאת האבקת חלבון הכי טובה והחברה הכי טובה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
לחצי מהפורום פה יש אותה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() לא היא לא הכי טובה שקיימת
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אז מי הכי טובה ומה הטעם שהרוב ממליצים בבקשה אתם לא קראתם את מה שכתבתי בהודעה הראשונה הנושא הזה יחעזור לכולם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תגיד לי מה נפלת עליינו ? ראבק הסבירו לך פה שהחלבון שקנית נמצא אצל חצי מחברי הפורום אם לא כולם , אין דבר כזה "הכי טוב " זה כולה חלבון ! תירגע שתה מים קרים ! אתה סתם ממשיך את הפוסט הזה לא כל סיבה מוצדקת ! כבר ענו לך שעניין של טעם זה דינמי ומשתנה מאחד לאחר אז תפסיק לשאול את אותה השאלה כמה פעמים! תיקח איזה טעם שאתה רוצה מה אתה ילד קטן ? צריך חוות דעת של אחרים ? עניין של טעם תרתי משמע..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ההודעה עם הקללות של פותח הפוסט נמחקה..
אין להשתמש בשפה כזו על גבי הפורום . מי שלא ברור לו שיקרא את החוקים . ושי ידידי , לא צריך לתקוף ... ![]()
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() הלוואי שלא יהיו כאלה ועוד אחד שמקלל ועורך ושולח בפרטי.זה שאני כתבתי לא היו קללות זה רק ללמד אותו לקח ושלא מתערבים ומקללים וכל מה שהוא עשה אני בכל אופן מצטער מאוד אבל הוא עדיין אשם בהכל כמו תינוק מה שהוא עושה לי פה עם השליחת הודעות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
מנהל הפורום
|
![]() לא הבנתי אותך ...
מקלל ועורך ושולח בפרטי ?
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() עזוב לא משנה אחי אני מוותר.לא רוצה להלשין ולפרש.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
מנהל הפורום
|
![]() אוקיי , אני ממש ממש לא מבין אותך...
אבל אם יש לך משהו להביע על גבי הפורום . שפשוט יהיה לפי החוקים ואז לא תיהיה בעיה .
![]() |
#18 |
מנהל הפורום
|
![]() ידידי למשתמשים בפורום אין אפשרות לשלוח הודעות פרטיות .
רק למנהלים . מי שולח לך הודעות פרטיות ?
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() לא אמרתי את זה......כתבתי את זה אבל מאיפה אתה יודע למה התכוונתי...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
אין הודעות פרטיות בפורום ... למעט מנהלים
![]() |