![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם,
יש לי מספר שאלות מקווה שתוכלו לעזור לי. 1. מזה התרגיל שמופיע בתוכנית אימונים פה באתר tbar בשכיבה על הבטן 10x3? 2. שאלה נוספת: אני בן 23 שוקל 65 התאמנתי בעבר לא רציני ועכשיו התחלתי לחזור ורוצה לקחת את זה בצורה רצינית. האם התוכנית הזאת מתאימה לי בתור התחלה? אימון a חזה- לחיצת חזה במשקולות בודדות 3x10 פרפר במכונה 3x12 לחיצת חזה כנגד מכונה – 3x10 כתפיים- לחיצת כתפיים במכונה 4x8 הרחקת זרועות לצדדים בעמידה 4x10 יד אחורית- הרמת יד יד מאחורי הראש בישיבה על ספסל – 3x8 פשיטת מרפקים בכבל עם מוט ישר לפנים –3x10 אימון b גב- פולי צר לפני 3x8 חתירה כנגד פולי תחתון 3x10 tbar בשכיבה על הבטן 3x10 יד קדמית- כפיפות מרפקים בישיבה על ספה עם מוט w 4x8-10 כפיפות מרפקים יד יד עם משקולת על הירך בישיבה או על הספה בעמידה 3x10 רגליים- לחיצת רגליים במכונה 5x15,12,10,8,8 בטן- כפיפות בטן על ספה בשיפוע שלילי – 2-3 סטים של x15 + משקל במקרה הצורך הרמות ברכיים לחזה 2-3סטים של מקסימום חזרות אימוני אירובי: 4-5 אימוני אירובי, כל אימון של 35 דקות, עדיף לאחר אימון המשקולות(הליכה/אופניים/ריצה) אפשר לבצע גם ביום ללא אימון מיד בבוקר או שעתיים לאחר ארוחה למשך 45-50 דקות. 3. האם כדאי להתחיל עם אבקת חלבון? אם כן, מה מומלץ? תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
תנסה תאכל כמו שצריך ותעדכן איך הולך אני מאמין שאתה תופתע בעצמך
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() מה לגבי תוספי מזון? מומלץ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל תבנה תפריט תבדוק תערכים ותבדוק אם חסר לך משהו ואתה יכול להשלים עם תוספים ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
נראה לי מוגזם...
![]() |