|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() שלום לכולם,
שמי אופיר ואני מדי פעם מבקר קורא ושואל שאלות כאן. הרמת ידע והמקצוענות שיש כאן בפורום היא מאוד גבוהה ומהווה מפלט ותשובות שלא ניתן לקבל במקום אחר מבחינת נסיון ואובייקטיביות. אבל אבל אבל... חצי בערך מהמשתמשים (הערכה גסה) פשוט הורסים את הרמה של הפורום עם ריבים אישיים וויכוחים "למי יש יותר גדול" ושאר עבריינות מקלדת או פשוט כותבים שטויות עונים לא במקום וסתם שוברים שעמום בלהגיב שטויות לכל מיני דיונים. לא פעם יצא לי לחוות ולראות שאנשים עונים תשובות שלא קשורות לשאלה ונגררים לפסים אישיים ושטותיים. לדוגמא שבחור (לא ילד) רשם בשפה טיפה גבוהה אחד המשתמשים פשוט ירד עליו "מה הוא בא לזי*ן ת'שכל" ואשכרה ציטט אותו והדגיש כל מה שנראה לו שפה גבוהה מדי... אני מבין שיש כאן לא מעט בני נוער בגילאים 14-18, אבל חבר'ה קצת בגרות ואיפוק אתם גורמים לפורום המאוד מקצועי ומועיל הזה להראות כמו איזה גן ילדים. מקווה שתקבלו את הביקרות שלי בתור ביקורת בונה, ותנסו ליישם, אופיר. |
![]() |
![]() |
#2 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחח מה באת לזייין ת'שכל
ועכשיו ברצינות, עם כל הצחוקים והאנשים הדפוקים, אם יש פוסט עם שאלה רצינית אני לא מאמין שמישהו לא יקבל את התשובה שלו וזה משהו יותר חשוב מכל הירידות שהולכות פה. (:
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() זה אופיר מהישרדות
|
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() אופיר ,
תודה על הביקורת. נכון אתה רואה כאן לפעמים המון פסים אישיים, ויכוחים אישיים . ואפילו התנהגות שיכולה להראות מהצד כלא בוגרת. אך עלייך להבין את הכימיה בין האנשים ואת ההומור הישראלבודי המצוי כאן. פה , כולם משפחה אחת .. וכמו בכל משפחה יש ריבים כל הזמן ![]() ב 90% מהזמן זה ברוח טובה... וגם שאתה רואה משתמשים יורדים אחד על השני זה נעשה בשביל הצחוק או ההומור הציני . במידה וישנם עברייני מקלדת, שבאמת מגזימים ומנסים בכוונה להרוס פוסטים. אני מטפל בהם אישית ![]() מקווה לראותך פה יותר... ולראות אותך משתתף ברוך הבא למשפחת ישראלבודי חבר..
#5 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() חחחחחחחחחחח מריבות תמיד יהיו פה לא תמצא פורום שאין בו מריבות אין מה לעשות...אנשים לפעמים עצבניים ואתה לא יודע מה עובר עליהם בסדר היום ולא תמיד "מתחשק" לרשום הודעה בנוסך של איזה butler באחוזה של עשירים,אבל עדין סה"כ מי שבא לקלל ולריב סתם ולזלזל בהשקעה של אחרים עף לא צריך לפתוח פוסט בישביל לבכות על זה.
סה"כ פורום יש פה מנהלים והם יודעים איך לנהל אותו היטב. נ.ב אני אחדד ואוסיף שזה פורום של פיתוח גוף אחרי הכל ותאמת?לדעתי צריך לתת באן לכל הילדודס פה שלא מתאמנים,שונאים פיתוח גוף ובאו לפה בישביל:למצוא חברים ולפתוח פוסטים כל היום בדיון כללי,אני לא מדבר על "החבר'ה החדשים" שבאים לקבל יעוץ על איך להתאמן או לאכול ובאים בגישה שלהתחיל להתקדם,אני מדבר על כמה ותיקים פה שיודעים מי הם,שלא מתאמנים בכלל,שונאים פיתוח גוף ונמצאים אם איזה 4000 הודעות ומעלה וסתם מזיינים ת'שכל,ובכל פוסט שיש בפיתוח גוף תחרותי מגיבים ככה "סוס" או "קרנף" או "בהמה נוכרית" כדי שהם יהפכו "לחבר יהלום" איזה יופי. זה באמת יעלה קצת את הרמה כאן. נערך לאחרונה על ידי Pro_XXL_Universe, 05-04-09 בשעה 15:55. |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() כל פעם שאני רואה מריבה אני מתבאס שהאשכול נעול
|
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מריבות זה מה שטוב פה...
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() מר טמפלר, הוא מאוקטובר 2007!
למר פותח אשכול, אני חצי מסכים איתך. מצד אחד, מישהו ייתן את הדעה שלה בצורה יפה, ואז אחד אחר (גם אם הוא מבוגר ממנו בכמה שנים, דרך אגב), בא ו"דן" איתו עם הדעה הנגדית, פשוט מכניס קללות ושפה ילדותית.. לראות את זה מהצד זה דווקא מבדר, אבל כשאתה נכנס לזה, זה פשוט מייאש.. ככה שאני בוחר להגיב רק לאותם אנשים שמגיבים כמו בני אדם. לגביי אשכולות בoff topic, שידברו על מה שרוצים, בשביל זה יש את הפורום הזה.. הבעיה היא שיש כמה שלא מבינים שהדעה שלהם היא לא הדעה היחידה, והם לא יודעים לקבל לא ביקורת ולא דעות אחרות, ובאמת איתם אי אפשר לנהל דיון.. אבל דווקא פה בפורום יש מספיק אנשים שחושבים כמוני, ואז כשזה מגיע למצב כמו שתיארתי, פשוט כולם מצתודדים כנגד אותו בור ![]()
#9 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
כלומר משתמש שאינו פעיל כמעט.. אני אומר לו ברוך הבא! דברים השתנו מאז 2007 חבובי! ![]() ![]() ![]() אלה שעושים בלאגן בכוונה , אנחנו נותנים לחבר'ה לעשות בהם לינץ' והם מקבלים באן ![]()
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
צ'אווו |
|
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
כללי:: אלון
חדר כושר: קאנטרי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
מנהל הפורום
|
![]() ציינו אותם עשרות אלפי משתמשים לפני...
לא ניתן לשנות כלום , כי זה סה"כ הכימיה של הפורום ... אלא אם תעיף בערך חצי מהמשתמשים הקבועים שזה כמו הבית השני שלהם ... אתה לא יכול למנוע וויכוחים , התלהטויות , וקללות ב 100% תרבות דיון יש . נושאים חשבוים נענים בהתאם. באשכולות סתם משתדלים לצנזר... במידה ואפשר למחוק . ומי שעושה מלא בעיות ורוצה להתחכם ... ![]() ![]() ![]() אני ועלוש מטפלים בו טוב טוב ...
#13 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() הפתרון למה שאתה אומר הוא להשתתף יותר ולהיות עוד אחד מאלו שנמצאים בצד המועיל, כהגדרתך.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
כללי:: אמיר
עוסק ב:: לימודים בתיכון
חדר כושר: עוזיאל
|
![]() צריך לפתוח פורום מריבות זה יעזור פה
|
![]() |
![]() |
#17 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() שמח לשמוע את דעתם של כולם, נכון אני משתמש לא כ"כ חדש אך לא כל כך פעיל. כמו לכולנו יש עליות ומורדות בתקופות האימונים, תקופות של "רבאק" והתמדה ותקופות של חפיפניקיות, אני (מקווה) עכשיו להמשיך עם התקופה הטובה ולהתמיד כמו שצריך (למרות שחוץ מנסיעות לחו"ל לא הפסקתי להתאמן בערך שנתיים ומעלה).
לגבי ההגדרה של משפחה וריבים - מצד אחד נכון ומצד שני לא נכון. אני בחור שבכל דבר שאינו בטוח בו אני מתייעץ בפורומים אם זה במחשבים, בודיבילדינג, אלכוהול, אוכל או תיירות וכו', יצא לי לחוות לא מעט פורומים בחתך נושאים מאוד רחב, אבל כאן קיימת תרבות שלדעתי לפחות, מבריחה לא מעט משתמשים בוגרים שלא תמיד נחשפים לצד התורם והמועיל אלא לכמה ילדים שבאים לפרוק תסכולים על המקלדת המסכנה (ויסלחו לי הבני נוער הבוגרים מביניכם) סה"כ בודיבילדינג הוא תחום מצד אחד "ילדותי" כי הוא קודם ומושך המון ילדים בגיל התבגרות שרואים גוף מסויים כמוקל לחיקוי, ומצד שני מאוד "בוגר" כי התחום זקוק להמון המון השקעה רצינות וויתורים וכוח נפשי (שלא נדבר על כסף) אז לפעמים הוא מתנגש כאן עם אוכלוסיות עם כוונות לא חופפות בדיוק. ממליץ לכולם להבין את דעתי במקום ישר לזרוק "מה הוא בא לזיין את השכל". אופיר. |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() ציטוט:
זה לא פורום של אשכנזים לא הכל יכול להיות מושלם , אבל כולם פה צוחקים אבל חלק לוקחים את זה רציני. |
|
![]() |
![]() |
#19 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
#20 |