|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל, חג שמח!
מיד אחרי פסח - נגמר המאסה אחרי 5 חודשים של מאסה די מלוכלכת לצערי.. אז נתונים - גיל - 21 משקל- 94 ק"ג גובה – 181 ס"מ אחוז שומן – בערך 18%-20% תפריט - בבניה תוספים - א.חלבון, קסנדרין אקסטרים.. עוד משהו לשימור מאסה?? FBW מחולק לa1 וa2, שלוש פעמים בשבוע. A1 - עצים 3X בנץ' פרס – 4-6 חזרות 2X פולי עליון רחב – 4-6 חזרות 2X Tbar או מסור – 8-10 חזרות רגליים מה לעשות ?! (די חלשות) 2X הרחקת זרועות לצדדים – 6-8 חזרות 1X לחיצה צרפתית – 8 חזרות 1X כפיפת מרפקים – 8 חזרות 2X בטן A2 – קל יותר דגש כתפיים 2X פולי עליון רחב –6-8 חזרות 2X Tbar או מסור – 10-12 חזרות 3X מיליטרי פרס – 6-8 חזרות רגליים מה לעשות? 2X לחיצה צרפתית – 8 חזרות 1X כפיפת מרפקים – 8 חזרות 2X בטן 35-50 דק' אירובי בסוף כל אימון + נפתרתי מהאופנוע לתקופה ורכשתי אופניים =) דעות\המלצות\שינויים\הערות\הארות יתקבלו ביותר מברכה! חג שמח, |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() למה גב מקבל 8 סטים בשבוע וחזה 3 ?
כתפיים 5 סטים בשבוע וחזה 3 ? לא אהבתי תבניית תוכנית.. נראלי מצחיק לעשות 4 סטים בטן 3 סטים יד אחורית ו2 סטים יד קדמית ולעשות 3 סטים חזה ? תעשה כמות סטים בחזה כמו הגב אולי 2 סטים פחות אבל לא הפרש של 5 סטים ... בטח לא לתת לכתפיים יותר סטים , לבטן יותר סטים , ליד אחורית אותו מספר סטים וליד קדמית סט אחד פחות . בקשר לתוכנית רגליים לדעתי תעשה בa1 סקוואט - 4 סטים ובa2 לג פרס - 3 סטים משו כזה ... שיהיה בהצלחה וחג שמח . |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
2. רגליים- תעשה באימון a1 שלוש סטים של סקוואט, ובאימון a2 שניים-שלושה סטים של לג פרס ועוד סט של כפיפת ברכיים. 3. הייתי מוסיף לאימון a2 עוד איזה סט אחד של לחיצה בדאמבלים. 4. תוריד את כל העבודה על הידיים.
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ביום שלא עובדים חזה - נותנים דגש על כתפיים. חג שמח :-) לthe animal - סט אחד/שניים של דאמבלים נשמע מעולה - ככה אני עובד 3 פעמים בשבוע חזה. וכשאתה אומר 3 סטים של חתירה בגב - הכוונה חתירה בפולי תחתון כזה עם אחיזה רחבה? ושאלה אחרונה - בכלל בכלל לא לעשות ידיים? אפילו לא סט אחד בa2 בלבד? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני מניח שהוא מתכוון לבנט אובר רו (חתירה).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() נראה לי שהוא היה רושם בנט אובר רו.. ולא חתירה לא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() בנט אובר רואו - בוצע!
אין עוד הערות? להשאיר את התוכנית ככה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() סופית - a1Xa2XXa1 (כנראה).
A1 - עצים 3x בנץ' פרס – 4-6 חזרות 3X בנט אובר רואו – 8-10 חזרות 2x הרחקת זרועות לצדדים – 6-8 חזרות 3X סקוואט - 8-10 חזרות 1x לחיצה צרפתית – 10 חזרות - משקל נמוך 1x כפיפת מרפקים – 10 חזרות - משקל נמוך 2x בטן a2 – קל יותר דגש כתפיים 3X מתח רחב - 8-10 חזרות 1X דאמבלים - 4-6 חזרות 3x מיליטרי פרס – 6-8 חזרות 2X לג פרס במכונה - 6-8 חזרות 1X כפיפת ברכיים - 8-10 חזרות 1X לחיצה צרפתית – 10 חזרות 1x כפיפת מרפקים – 10 חזרות 2x בטן נראה איך זה יעבוד.. מקסימום נשנה =) חג שמח לכולם.. |
![]() |
![]() |