|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חחח כמו טמבל אני מעלה חצי שעה תדיסק עד שאני קולט שיש לינק להורדה שעדיין פועל כן כן..חח
ריח מטאל - ריח מטאל (2005) Playlist: 1. אני קורא בשמך 2. איני יכול 3. יהיה בסדר 4. לילה בלי מלאך 5. פני מלאך 6. חומות חימר 7. מה לך ילדה 8. מנגן ושר 9. מתוקים 10. בדד Genre: Heavy Metal and Ethnic Israel Mizrahit Bitrate: 192 kbps הערות: בפעם הראשונה ברשת משוחרר האלבום הראשון של הלהקה/הפרוייקט "ריח מטאל" (!). אני עשיתי את ההעברה מהדיסק למחשב, ולצד Rip איכותי של המוזיקה הוספתי לכם צילומים של עטיפת הדיסק מכל צדדיה באיכות גבוהה. מחלקה הקידמי של העטיפה עד לתצלום הדיסק וכל חוברת המילים המצורפת לדיסק. האלבום כולל 10 שירים. כל שיר הוא גרסאת כיסוי לשיר מעולם המוזיקה המזרחית בסגנון הבי מטאל. בכל שיר מתארח סולן מזרחית מפורסם אחר ששר בדואט ביחד עם סולן הלהקה כשמלווה אותם הלהקה עצמה. בין האמנים שמשתתפים בדיסק: איציק קאלה, שלומי שבת, מרגלית צנעני ואלי לוזון. ציטוט מהעטיפה האחורית של הדיסק: "אלבום הבכורה של הפרוייקט 'ריח מטאל' הוא שילוב מוסיקלי ייחודי בין מזרח ומערב, הכולל ביצועים חדשים של עשרה להיטים פופולאריים מהמוסיקה המזרחית, בסגנון רוק כבד. בכל שיר מתארח זמר מוביל מהזמר המזרחי - הים תיכוני ומבצע דואט עם סולן 'ריח מטאל'. אני אישית מאוד מאוד אוהב את האלבום הזה. לסולני המזרחית נשאר מעט מקום לסלסל ו"למזרח" את השירים, בעוד שהסולן של הלהקה מפציץ בטונים גבוהים והלהקה נותנת בראש עם המטאל. בתור להקת Heavy Metal הם עושים את העבודה. אני חושב שמיותר לציין שאני אישית די סולד ממזחית, אבל יש הרגשה שכל קשר בין האלבום הזה לבין הז'אנר המזרחי די לא קיים, למרות החיבור הנראה לעין. כמובן שיש שירים טובים יותר ופחות, ולצד קטעים פחות טובים כמו "מתוקים" ו"מנגן ושר" ישנן הפצצות כמו "אני קורא בשמך", "לילה בלי כוכב", "מה לך ילדה" והאדיר מכולם- "בדד". בכל מקרה, חובה לנסות את האלבום. לכו תדעו, אולי תגלו כמה צדדים במזרחית שלא ידעתם שקיימים ![]() תהנו. לינק להורדת האלבום: http://rapidshare.com/files/45613647/RM-RM.rar ©קרדיט לFXP.co.il ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
הושעה
|
![]() תודה רבה אחי - אני חייב לך.
![]() |
#3 |
הושעה
|
![]() אלי לוזון יכול בקלות להיות זמר מטאל ככה בקטנה...
![]() |
#4 |
|
![]() המהירות לא משהו אני יעלה גם את הלינק שלי כשיסיים..ושטויות אתה לא חייב כלום.
רציתי נורא לדבר איתך במסנגר או איסיקיו חבלש אין לך רציתי לשאול אותך לגביי להקות וכל מיני שטויות כאלה P: ממליץ על השיר "איני יכול" פשוט חזקקקקק |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() חתיכת רומן פיתחתם אה?:ס
![]() |
#6 |
|
![]() יאללה חבריי הפורום..
תתכבדו! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() הפורום הזה נהפך מיום ליום מפיתוח גוף לפיתוח מטאל :dry:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
|
![]() וואי סליחה על ההקפצה, הלינק לא טוב אני חייב את האלבום הזה בבקשה שמישהו יעלה אותו מחדש
|
![]() |
![]() |