|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי תוכנית ab ואני מתאמן בה כבר חודשיים בערך...
יש עליה במשקל אבל לאחרונה כבר לא... בנוסף אני לא מרגיש מסופק אחרי שאני מסיים להתאמן ז"א שאני לא מרגיש שתפוס וכואב באותו שריר שהתאמנתי ושאין גירוי כול שהוא בידיים יש גירוי חוץ משלפעמים ביד קדמית אין המטרה שלי זה מסה מטורפת + חיזוק הכוח אם צריך נתונים אז משקל התחלתי 55 משקל עכשיו 61 נדבק ב4.3 גובה 1.85 זאת התוכנית שלי a: חזה- בנץ' פרסס 10x4 חזה עליון בשיפוי 10x4 פרפר במכונה 10x4 כתפיים- במכונה לא ידוע איך קוריאם לתרגיל אבל אתה מרים את הידים למעלה 10x3 משקולות הנפות יד יד 10x3 יד אחורית(לעומט שאר השרירים פה אני כן מרגיש גירוי אחרי האימון) במוט ישר 10x4 במוט משולש 10x4 במכונה מוזרה כזאת שנראה כמו אחד המכונות של ד"ר מנגלה 8x4 b: גב- פולי עליון מוט לכיוון החזה 10x4 חתירה במכונה 10x4 רחב גבי 10x4 גב תחתון 12x3 רגליים: סקואט חופשי 10x3 לחיצה במכונה 12x4 תלת ראשי במכונה 12x4 יד קדמית בשפה אם מוט w 10x4 משקולות יד פטישים 10 כול יד 4 סטים משקולות יד רגיל 10 כול יד 4 סטים תודה מראש לעוזרים ועוד שאלהה האם מותר לעשות ABABAB ואז שבת מנוחה נערך לאחרונה על ידי Guy-, 30-03-09 בשעה 20:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() וואי אחי מלא סטים ועוד אם אתה עובד כל יום חוץ משבת זה בכלל מוגזם לדעתי .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
אין לך בכלל זמן להתאושש פה ... התוכנית הזו גרועה מאד... ולא , שריר גדל במנוחה לא בעבודה אחי
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אתה נורמלי אחי ? מזה התכנית הגרועה הזאת ? כמה זמן לוקח לך לסיים אימון?
תכין תכנית חדשה אחי |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה ראשון שני אימון , שלישי מנוחה רביעי חמישי אימון , שישי שבת מנוחה...
ומישהו יכול לתקן לי את התוכנית קצת? ואני מסיים את האימון תוך שעה ו 20 דקות |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() *up*
אני ישמח לקבל תשובות |
![]() |
![]() |
![]() |