|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
חדר כושר: מתנ"ס עירוני ט'
|
![]() לפני שבועיים קיבלתי דלקת בשורש כף היד , כמו שזה בא חזק כך לאחר יומים לא הרגשתי כבר כמעט כאב.
עכשיו לאחר שבועים , יש כאב שמפריע כשאני עושה תרגילים שמעמיסים על המפרק של היד, לכן חיפשתי באינטרנט תרגילי פיזוטרפיה אבל לא מצאתי . מישהו יודע איפה יש תרגילי פיזוטרפיה לשורש כף היד באינטרנט..? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() בעיה רצינית - מכיר אותה מקרוב.
מה שאני יכול להמליץ לך זה לפני אימון פשוט לסובב את פרקי היד בתנועות מעגליות כאלו, לשחרר קצת. אשמח אם מישהו יביא חומר קצת יותר רציני. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כן זה מבאס לאללה!!
הורדתי קצת במשקלים אבל עדיין קשה לעשות תנועה טובה ובכלל איזה 40% מהתרגילים אני לא יכול לעשות ![]() מחכים לעזרה ממושיע... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לא עדיף שתבקר פיזיותטרפיסט ? רק פעם או פעמיים ותמשיך בבית, לא ?<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() הפרוצדורה לוקחת הרבה זמן, צריך לקבוע תור לאורטופד ואז הוא נותן אישור לפיזטרפיסט וגם רוב הסיכוים שהוא יגיד לי מנוחה ליד כי המצב שלי טוב רק כשאני מפעיל לחץ במשקלים זה כואב, ואז צריך לקבוע תור לפיזוטרפיסט שזה עוד שבועיים.
ראיתי שכתוב בטיפול תומך שיש באינטרנט הדרכות לפיזורטרפיה, רק שלא מצאתי . |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל ראשי
|
![]() בבקשה:
http://www.expertvillage.com/video-s...pal-tunnel.htm אני לא יודע עד כמה מקצועי מה שיש שם, פשוט הרצתי חיפוש לCarpal tunnel syndrome שהוא הנפוץ ביותר אבל זה לא נועד במקום הוועצות עם גורם מוסמך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה מכיר יש את הדבר הזה כדור כוח שמסובבים אותו וזה מחזק את פרק היד והבנתי שנותנים את זה כטיפול לאנשים עם "carpal tunnel syndrome"
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|