|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה חיטוב...
עכשיו גליתי שהקיבה יכולה להתרחב עם אני אוכל הרבה במאסה.... טוב כל מי שבחיטוב או בכלל תירשמו כאן אני צריך מזונות בעלי קלוריות נמוכות שיעשו את העבודה: איזה מזונות שיש בהם חלבונים עם מעט קלוריות? איזה מזונות יש פחמימות עם הכי מעט קלוריות? קצת רגע אני שוקל 67 וגובה 167 ודרך אגב זה מה שאני אוכל ביום רגיל בחיטוב תגיבו על זה ![]() 2:00 (בלילה) 2 חלבוני ביצה , חצי צלחת פאסטה ופרוסת לחם עם גבינה. 6:00 -3 פרוסות לחם עם גבינה 15:00 (אני קם בשעה הזאת) - אבקת חלבון + חצי צלחת עד צלחת ספגטי. 19:30 -יוגורט 1.5 אחוז שומן מתוק של יופלאי + חצי צלחמת ספגטי + כמה פרוסות 10:00 אוכל משהו בקטנה לפני אימון חצי כוס ספגטי +יוגורט יופלאי 12:30 - חוזר מהאימון בדרך כלל לוקח אבקת חלבון / קוטג 2:00-צלחת ספגטי +2 יוגורטים יופלאי + כמה פרוסות לחם לבן. *הערות- רשמתי ספגטי אבל במקום ספגטי יכול לבוא אורז . *הלחם שאני אוכל הוא לחם לבן. *צלחת ספגטי אצלי אני חושב זה בערך שווה=2 כוסות בנוניות של ספגטי מבושל. *זה בערך +- מה שאני צורך ביום. איך התפריט לחיטוב? נערך לאחרונה על ידי SHAY79, 24-03-09 בשעה 01:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כלל מספר אחד:
אתה צריך לדעת כמה קלוריות את שורף ביום וכמה אתה אוכל התפריט הזה לא שוה כלום אם אתה לא יודע כמה קלוריות יש בו כנס לגולינגו או משהו דומה ותחשב קלוריות
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אבל איך תפריט טובה לא טובה תגיבו.........
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לא טוב אם אתה לא יודע מה הערכים שלו
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תכניס הרבה כרוב כבוש, כל מיני ירקות כמו שעועית ירוקה וחצילים עם חומץ זה אחד הטעימים, תכניס טונה במים, פסטרמה דלת שומן, כתף בקר דל שומן..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |