|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() לפי הבנתי יש שתי ארוחות ביינים במהלך היום....:
נניח שאני אוכל ארוחת בוקר בשבע אז את הארוחה הבאה צריכה להיות בעשר שזאת ארוחת ביניים ראשונה אחריה באחת צריכה לבוא ארוחת צהריים אחריה בארבע ארוחת ביניים שנייה ואז בשבע ארוחת ערב ואז בעשר ארוחה שלפני השינה... עכשיו כרגע אני בחיטוב... את שתי הארוחות ביניים אלו צריכות להיות שתי ארוחות קלות? כאילו נגיד בארוחה בעשר לאכול איזה שתי פירות וירק ובארוחה בארבע כוס תה ואיזה סנדביץ' עם חמאת בוטנים? אם כן תנו לי עוד דוגמאות לארוחות ביניים טובות בבקשה.. נ.ב אחרי שאני מסיים את החיטוב איזה טפריט אני צריך לאכול? להמשיך עם תפריט החיטוב? או לעבור לתפריט של עלייה במסה ותפריט של עליה במסה (כמובן אחרי שאני ייסיים חיטוב) לא ייגרום לי להשמנה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() עריכה לנ.ב (לא יודע איך עורכים באתר):
יש את המאמר הזה:http://www.israelbody.org/index.asp?...חמימות%20בעלות יש בשורה השביעית משהו שלא הבנתי.....:"ובכן, הוסיפו 250 קלוריות כאשר רובן מגיעות בזמן ולאחר האימון (חלבון מי גבינה+פחמימות בעלות GI גבוה)." את המשפט המודגש לא ניראה לי שהבנתי נכון....נגיד שבתקופת החיטוב השייק שלי שלאחר האימון כולל X גרם של חלבון ועוד בננה אחת ועוד שתי עוגיות אז לאחר החיטוב אני צריך להוסיף עוד 250 קלוריות מפחמימות (הבננה והעוגיות) ככה צריך לעשות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() גאייז 28 צפיות ואפילו לא תגובה אחת???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
2. אחרי שסיימת חיטוב, תעשה שבועיים של מאזן נייטרלי ואז תחזור למאסה. אם אתה לא רוצה מאסה, תשאר על נייטרלי עד שכן תרצה מאסה.
![]() |