|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מה ההבדל בין התרגיל הזה?
http://exrx.net/WeightExercises/Erec...gDeadlift.html שזה גם ניקרא הסטיף דדליפט לתרגיל שנישארים עם רגליים ישרות ויורדים למטה ללמטה כפיפה מועטה של הברכיים.. זה יותר קושי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני עד היום עשיתי דדליפט בצורה שאני יורד למטה למטה עם רגליים ישרות בלי כפיפה בכלל עד שהמוט עם המשקולות נוגע ברצפה .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() סטרייט לג זה עם רגליים ישרות וסטיף לג אני חושב שהכוונה לרומני...
![]() |
#4 |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי -נצרת עילית
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אחי ואיך הרומני עדיף על הישר?
אני יודע שעדיף תקלאסי אבל בין הרומני לסטיף הישר איזה יותר עדיף? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() סטטריט זה בטוח ישרות
לגבי סטיף אף פעם לא הבנתי אם מדובר ברגליים ישרות או שפושט מדובר בתנועה שבאה רק מהאגן כמו ברומני.
![]() |
#7 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אבטחה ושמירה
חדר כושר: אין לו שם חחח
|
![]() סטיף לג זה כמו דדליפט רומני כאשר אתה מחלק את המשקל בין הארבע ראשי לגב ולכן תוכל להעמיס יותר.
סטרייט לג דדליפט תרגיל יותר מורכב וקשה שאתה נותן דגש על ההמסטרינג ועובד חזק במיוחד על הגב כאשר אתה מרגיש את המתיחה בהמסטרינג ולכן: משקל קטן בהרבה מהדדליפט הרומני. ולעניין:תעזוב את הדדליפטים הם תרגליים מסובכים שלא כל אחד יכול לעבוד' איתם נכון, הרבה בודיבילדרים לא התאמנו על הדדליפט בשנים הראשונות שלהם מחשש לפציעה וכו'. פציעה מדדליפט היא בדרך כלל קטלנית ומשביתה אותך להרבה זמן אם לא השבתה כללית. אני מציע לך לעבוד על סקוואט חזק:הוא עובד לך על המייצבים חזק והוא גם תרגיל יותר קל מאשר הדדליפט והפציעות בו הם פחות נוראות. עיצה שלי:תעזוב בינתיים את התרגילים שעובדים חזק על מייצבים ותתרכז בשרירי המטרה עד שתגיע לרמה של טכניקה מושלמת בתרגילים הפשוטים והמורכבים ועד שתגיע למשקל מתאים לדדליפט וכמובן תוכל להעמיס יותר בתרגיל המורכב הזה וכמובן הטכניקה שלך תהיה מושלמת... מצטער על החפירה אבל למרות ש/הרבה מתאמנים על הדדליפטים אף אחד לא מודע באמת לסכנה שבו וכמובן לא כולם עושים את התרגיל הזה בצורה המושלמת, וחבל כי כל המטרה היא גוף חזק מאסיבי ובריא ולא פציעה קשה |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() הסטרייט לג דדליפט קשה בטכניקה? איך זה זה יכל להוביל לפציעות?
זאת תנועה פשוטה יחסית אם אני לא טועה, רגליים רוחה הכתפיים, רגליים ישרות ופשוט מוריד את המוט ומעלה חזרה עם גב ישר וראש קדימה.. מימה אפשר להיפצע כאן? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
אני לא מבין איך אפשא להרים משקלים בדדליפט כזה..? זה מטורף אין מצב לשמור על גב זקוף ומוקשת ועוד התווח תנועה הוא גדול מאוד...
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() איזה תרגיל יותר מניב תוצאות ומה ההבדל במחינת השרירים שפועלים..
יש את הדדליפט עם הרגליים הישרות שיורדים למטה ויש את התרגיל הזה: http://exrx.net/WeightExercises/Erec...gDeadlift.html שזה עם מעט כפיפה.. מה ההבדל בין שניהם מבחינת שרירים שפועלים ובמחינת התוצאה איזה יותר עדיף? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה לא חושב שאם עכשיו הוא מרים משקל נמוך, זה הזמן לעבוד על טכניקה וללטש את הביצוע שלו? אני יודע שאתה לא מבין בתחום (תכלס, גם אני קטונתי) אבל קצת הגיון. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
מה ששומר עליך מפציעות אלו השרירים המייצבים אז אתה מציע לו לא לעבוד עליהם?? תעשה טובהאין לך מושג על מה אתה מדבר ואתה רק מבלבל פה אנשים בבקשה תהיה בשקט ותפסיק לדקלם מה שהמדריכים שלך בהולמס פלייס מחרטטים לך
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() אל תעשה דדליפט ואל תעשה סקוואט ואל תרים דברים כבדים - זה עלול לגרום לך פציעה, סרטן ואפילו עלול לגרום לרעב עולמי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() סטרייט חייב להיות עם רגליים ישרות, מעצם העובדה שקוראים לו סטרייט...
השאלה היא עם בסטיף הכוונה לרומני או לסטרייט
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |