|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתאמן לפי תוכנית Ab וזה האימון שלי לחזה בעיקרון:
לחיצת חזה בשיפוע עליון עם מוט לחיצת חזה בשיפוע תחתון עם דאמבלים ואני עובד גם בקרוס.. עכשיו את האמת? חוץ ממתי שאני עובד בקרוס(ומתי שעבדתי על לחיצת חזה במכונה בתוכנית הקודמת) אני לא מרגיש את החזה עובד בכלל.. אני אכן מתעייף.. אבל אני לא מרגיש שאני מאמץ את החזה, ואני לא אוחז את המוט עם מרפקים צמודים אלא אחיזה טיפה יותר מרוחב הכתפיים.. יש למישהו עצות?..(אגב, אם יש לכם תרגילים יותר טובים לחזה אני אשמח לקבל עצות גם לגבי זה:].) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל תעשה לחיצה ללא שיפוע כתרגיל ראשון לדעתי
אח"כ שיפוע עליון ואז תחתון\קבל. בקשר להרגשה של החזה תנסה לכווץ את החזה לאורך כל הסט, המשקלים טיפה ירדו אבל אתה תרגיש אותו נהדר.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() יש מצב שזה בגלל שאני עובד עם משקל שהוא יחסית קל לחזה שלי.. אבל קשה לכתפיים?..
כי הכתפיים שלי נורא חלשות יחסית לחזה-לא ממש עבדתי עליהם עד הזמן האחרון שלקחתי את הנושא ברצינות.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הגיוני... תמשיך במשקל הזה עד שהכתפיים שלך יתחזקו לרמה של החזה... ותשקיע יותר בכתפיים .... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אתה לא היחידי שסובל מזה, גם אני ככה ויש עוד הרבה שלא מרגישים טוב את החזה בהתחלה שהם עוברים לעבוד חופשי אחרי מכונות
המלצה שלי תעבור ללחיצות רק במשקולות ועזוב את המוט, תוציא את החזה החוצה לאורך כל התנועה והכי חשוב שתעבוד לאט לאט, תוריד את המשקולות לאט למעטה שתגרום למתיחה בחזה ותעלה גם למעלה לאט לאט קשה גם קצת להסביר את זה אבל תנסה ממש להתרכז בחזה (מה שנקרה mind muscle connection) ולא בכתפיים... תוך כמה אימונים תקווה שזה יסתדר לך כמו שלי זה הסתדר |
![]() |
![]() |