|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אם לא הבנתם מהכותרת אז אני שואל כשאני עושה כפיפות בטן עם משקולת אז כמה ק"ג מומלץ להשתמש ? 10 ק"ג זה סביר או יותר מדי ? ואיפה אני שם את המשקולת ? על הבטן עצמה או מחזיק אותה על החזה ?
תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני אישת משתמש בפלטה של 2.5 ושם מאחורי הראש..
לא צריך יותר מדי אתה יכול לשים על החזה גם אבל זה פשוט מספיק [עליי לפחות] |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() כמה שאתה יכול ל-6-15 חזרות
ואתה שם אותה מאחורי הראש או על החזה או מחזיק אותה בצורת x |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני שם דאמבל על החזה העליון ורגליים מתחת למשהו כדי לא לעוף אחורה
לאנשים שרק התחילו לעשות כפיפות בטן (עם משקל) בדרך כלל המשקלים טסים למעלה בחודשים הראשונים ד"א אני מדבר על כפיפות בטן מלאות (לא משנה שיפוע): http://www.exrx.net/WeightExercises/...ineSitUpX.html ולא על זה: http://www.exrx.net/WeightExercises/.../WtCrunch.html
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה 2 תרגילים , עליות בשיפוע שלילי אני מחזיק משקולת (צלחת) מעל איזור החזה , והרמת ברכיים לחזה בזה אני שם משקולת (צלחת) על הירכיים .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תוצאות טובות... אבל הגב נדפק אחי.. אז מה שווה? עדיף תמיד לתת תמיכה לגב תחתון. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
גולש עם אזהרה
|
![]() ציטוט:
לפותח הפוסט, אני תופס משקולת ומחזיק אותה למעלה עם ידיים ישרות קצת מאוחרי הראש. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
לא רע, אם אתה לא רוצה כוח פונקציונלי
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אז אתה נותן למתאמנים שלך אני מניח לעבוד על האיליו פסואס אה?
|
![]() |
![]() |