|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() יש לי אחרי אימון בכתפיים כנראה בגלל לחץ עליהם מין שתפי דם פנימיים שנראים כמו שריטות ארוכות לכל אורך הכתף, ועכשיו גם הבחנתי בסימנים דומים בצידי הגוף.
מה זה אומר בדיוק והאם זה מסוכן? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() גם לי יש כאלה באיזור הבית שחי הכתפיים והחזה אחרי אימון..
אני לא חושב שזה מסוכן, אבל נחכה לתגובה של הד"ר |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() זה קורה רק אחרי אימון ונעלם? אם לא אז כנראה שזה סימני מתיחה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() אני עושה ab
3-4 פעמים בשבוע. ושאני מגיע לפעם השנייה שאני עושה את האימון שעושה לי את הסימנים בכתף עדיין יש לי סימנים. אם אתם אומרים שזה כנראה סימני מתיחה זה מוזר כי אני כרגע במין חיטוב ביחד עם שימור שריר ולפני שבוע וחצי החלפתי לתוכנית הזו שהיא יותר מתקדמת יחסית לקודמת שהייתה לי. תקנו אותי אם אני טועה אבל סימני מתיחה לא בעצם מצביעים על גדילה בגוף? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() היה לי פעם כשהייתי עובד משקלים גבוהים ב-t-bar או בכלל אם לחצתי על החזה או משו.. זה קורה אחי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() יש את זה לחבר שלי הוא אומר שזה קורה לו שהשריר מתפתח ועומד לגדול , שזה קורה אחרי עבודה קשה או משו כזה .
תיארתם את זה כמו שהוא תיאר אז נראלי שאתם מדברים על אותו דבר . |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() זה נשמע כמו סמני מתיחה. (שהעור שלך נימתח אז ניהיה סמני מתיחה, אם אתה משמין ואו אם השריר שלך גודל.)
גם לי יש, בגלל שהייתי שמן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() כן נראה לי שיוסי צודק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: ד"ר עופר בר
עוסק ב:: רופא
|
![]() ציטוט:
ייתכן שאלה סימני מתיחה ולא שטפי דם כלל. לא אוכל לענות ללא תמונה של הנגעים. רפואה שלמה.
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() לפי איך שזה נשמע מדובר בסימני מתיחה טריים.
גם אצלי התחילו בדיוק כמו שתיארת. אין מה לעשות חוץ מלהודות להורים ואלוהים על ה"מתנה". אבל זה לא נורא בכלל, בשורה התחתונה ![]()
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() לא, אני אומר שאלו לא סימני מתיחה אלא סימינים אדומים אחרים שנוצרים בעבקות לחץ על העור בשילוב עם חולצה או גופייה צמודה.
אבל את זה אתה תדע בעוד יום יומיים אחרי שהסימנים יעברו, אם לא יעברו אלו סימני מתיחה. ואני מדבר מנסיון אחרי שאני עושה לחיצות חזה עם דמבלים גם לי יש לפעמים סימנים כאלו..
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי את אותה בעיה יש לי ממש זה ניראה כמו שריטה עבה משהו כמו אורך 4 סנטימטרים ורוחב חצי לסנטימטר...
ויש לי את הפאקינג דבר הזה כבר כימעט חצי שנה וזה בקושי עובר מה זה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
כללי:: ד"ר עופר בר
עוסק ב:: רופא
|
![]() ציטוט:
רפואה שלמה.
![]() |