|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
פתו-אסטרוגן
|
![]() בפוסט זה אני שואל את האנשים כאן שרוצים להיות בודיבילדרים ברמה גבוה\ אנשים שרוצים להגיע למימדים עצומים\ להתחרות בתחרויות בודיבילדיג\פווארליפטינג...
(או שהם כבר בודיבילדרים מתחרים וכד') (או שהיו פעם) אנשים שרק רוצים "מראה דוגמני" בבקשה לא להגיב כאן... כשאתם מתחילים קשר עם בחורה, אתם מספרים לה על החלום שלכם? אתם מספרים להן על התחביב הזה שלכם? אני לא יודע מה איתכם.. אבל בימים האחרונים תפסה אותי התלבטות גדולה... יש איזו מישהי שאני רוצה שתהיה שלי... עכשיו אני קצת מתבייש להגיד לה על התחביב.. על הרצון.. על החלום... מפחד שהיא תקח את זה במובן הרע.. שהיא תרתע... מה עושים? מצד אחד זה מה שאני רוצה להיות... זה החלום שלי.. זה הכוונות שלי לעתיד.. אבל מצד שני אני מפחד שבחורה שאיכפת לי ממנה ואני רוצה להיות איתה תרתע מכך.. מה עושים? אני מתבייש להגיד שאני מתבייש להגיד לה.. אני מתבייש בספורט שאני עוסק בו? מה פתאום! אז למה? אנשים.. תעזרו לי. תציעו הצעות.. תספרו סיפורים משלכם... בבקשה לא להרוס את הפוסט.. רק אנשים שיש להם מה להגיד ורוצים לעזור.. אל תריבו לי בפוסט... אז יאללה... תתחילו |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() שמע גם לי זה קרה פעם אחת, אני פשוט בא בגישה שאני בחדר כושר ושאני רציני ושומר על תזונה לא בא בקטע של להיות בודיבילדר, אם שואלים אותי אני אומר שאני רוצה גוף מוצק ואתלטי.
אם אני לא טועה אתה ככה בן או משהו כזה,17 שבגילאים האלו הקשר הוא פחות או יותר שטחי אז אני חושב שכן תגיד לה את זה שאתה בחדר כושר ודי פאנט בהקשר של התזונה אבל אני חושב שבשלב הזה לא צריך כ"כ לספר על העובדה שזהו חלומך, שמור את זה לשלבים יותר מתקדמים |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() אם אתה באמת תופס אותה ברצינות והולך על קשר רציני אז ספר לה , כמובן עם קצת פחות דרמטיות וזה , פשוט תצהיר על כוונות
אם זה משהו של דפוק וזרוק או סתם , מה אכפת לך? תמעיט ודיבורים ותגדיל לעשות ![]() אבל סתם , אם כבר אני יודע מה עובר עליך , חברה שלי שונאת את הקטע של ה Bb חבל על הזמן , כל אימון היא שואל אותי קודם "אולי לא תלך" , "לא נמאס לך?" ועושה לפעמים קטעים של לבחור אם להיות איתה או להיות באימון ובכלל בהתחלה כשרק התחלתי לקחת תוספים חח רצתה לא לדבר איתי כי חשבה שזה חרא מזיק (עכשיו התרגלה). שלא לדבר על זה שאני במאסה עכשיו והיא קוראת לי שמן......... :d:d:d בכל מקרה היא תצטרך לקבל אותך כמו שאתה,יחד עם החלומות שלך , או לא לקבל אותך בכלל :ג בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() שמע,אתה מדבר כאילו אתה הולך להתחתן איתה..קודם כל שהיה קשר..אח"כ נדבר..וחוצמזה אתה לא חייב לספר לה,כפשוטו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בגדול, רוב הבחורות ירתעו מזה מן הסתם.
אבל אם מישהי באמת רוצה להיות איתך אז היא תתמודד עם האורח חיים שלך. אני אישית תמיד מסביר בהתחלה את החשיבות של הבודיבילדינג בחיי... יש כאלו שמבינות... חברה שלי כזאת....אין לה בעיה עם זה בכלל...אני תמיד מגיע אליה עם אוכל או עם השייקר. זה די אינדיבידואלי...אבל אין ויכוח שהרוב ירתעו מזה בהתחלה כי זה לא שגרתי.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תאמת אף פעם לא היתה לי תבעיה הזאת אם בנות..ותאמין לי כל אלו אומרות מגעיל מגעיל אחרי שרואות אותך בבריכה או רואות איך כולם מסתכלים עליך בבריכה או בים ישר נגנבות.
תאכלס אתה לא צריך להסתיר ממנה את זה כי בסופו של דבר בגללה אתה לא תפסיק להתאמן ובסופו של דבר היא תדע במה אתה עוסק. אז אחי תספר לה אולי היא תתעניין ואם בגלל זה לא יצא הקשר אז אתה לא מפסיד כלום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
פתו-אסטרוגן
|
![]() תודה לכולם בינתיים על התגובות המהירות...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אני מספר בכיף מה אכפת לי
מקסימום תגיד:חבל אתה גם ככה גדול וכו' וכו' אבל אנ יאומר:אין מה לעשות אני אוהב את זה צריך עוד 30 קילו! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() אהלן אמיר ,
קח ניסיון משועל ותיק , אני נשוי לאישה שהיא מדריכת חדר כושר והיא מורעלת , חפש גם אתה משהיא מורעלת כמוך על התחום . היות ואתה רוצה לקחת את זה הכי רחוק שאפשר אם היא תלעג או תצחק או לא תבין היא לא בשבילך הבחורה הזאת , אם תוותר על החלום להיות איתה , תהייה מתוסכל ודיכאוני , ספר לה בלי הכנות ודרמטיות ספר את זה "כלאחר יד" בלי להעביר לה את כובד השקל של הנושא , וברגע שתהייה סיטואצייה מסויימת שתתנגש לך בחלום תזכיר לה את אותה שיחה שניהלתם בעבר . שבת שלום .
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אתה מציג את הפיתוח גוף כסוג של בעיה...
זה סך הכל תחביב שאו שתמשיך איתו או שיעבור לך מתישהו.. אם בא לך תספר לבחורה שאתה אוהב להשקיע בגוף שלך וכד'.. בחורות אוהבות גברים משקיענים... סתכל על הצד החיובי..
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אל תתרגש מזה תספר לה שהחלום שלך זה להגיע למימדים כמו של רוני וג'יי..להיות מר אולימפיה..
ואז היא תגיד לך "חח שתוק שתוק זה גנטיקה של אחד למיליון וזה בטח לא אתה"
![]() |
#12 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אתה לא מתחתן איתה, למה שהיא תירתע? כל עוד אתה לא משחק אותה מכור לזה ושזה כל מה שיש לך בראש, יהיה בסדר
![]() |
#13 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() נראה לי קצת נסחפת פה.. למה היא חייבת לדעת? וגם אם היא תדע אני בטוח שזה לא יהיה הדבר שהיא לא תרצה אותך בגללו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() אמיר אני לא חושב שאתה כל כך צריך לספר לה, זתומרת, אם היא תשאל פאנן,
אם היא לא תשאל, אז אין שום בעיה, גם ככה זה לא יקרה בין יום והיא תתרגל לזה..
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אני חושב שאתה כן צריך לספר לה אבל לא להקצין את המטרות שלך כי תכלס אתה לא מחר בבוקר תהיה רוני קולמן או קטלר מסכים איתי? (אף אחד מאיתנו בפורום) וחוץ מזה אתה לא הולך להתחתן איתה אז ככה מי אמר שזה כל כך יזיז לה בכלל כי אתה לא מחר בבוקר תהיה מר אולימפיה אז תיקח בפנאן .
בהצלחה! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]() אךךךךךךך כמה שהמין השני הישראל לא מבין את אומנות הבודיבילדינג ...
תיראה אמיר אחי היקר.. קודם כל בודיבילדינג זה לא רק ספורט סים לב שבמקרה שלנו זה חלק מהחיים וזה דבר שפשוט נתפס וממש קשה לעזוב אותו,אני דווקא מכיר כמה בנות שממש מתלהבות מכל הקטע הזה של שרירים ופיתוח גוף אבל כמובן הם מתלהבות בתור "ידידות" שאתה נכנס לקשר והבחורה נגיד מציעה לך אלכוהול ומסיבות שלא נזכיר פה אסור לך!או שאתה לא יכול לאכול אוכל מסוים שהיא מכינה בישבילך אז זאת קצת בעיה ובכלליות רובן אכן לא אוהבות את זה בגלל שזה "מוגזם" מי ישמע להיות שחיפון כמו מייקל לואיס זה יפה... אחרי שחפרתי והסברתי לך קצת מה עלי עבר מניסיון אישי אתה צריך להיות גאה במי שאתה ובמה שאתה עושה! ובגלל שאתה בן אדם אם ניסיון אם בנות אני מאמין שאתה תבחר את הבחורה המתאימה בישבילך והיא תכבד אותך כפי שאתה! ![]() בהצלחה אחי |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה השטויות האלו? בהתחלה אל תספר לה שום דבר חוץ משאתה מתאמן.. לאט לאט כשהקשר יתקדם תספר לה..
חחח מה תכיר מישהי ובדייט הראשון תספר לה על כל הסטיות שלך?
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אמיר יא פנתר...
שמע כעיקרון היא אמורה לראות את זה עלייך (לפי דרך החיים שלך , לפי הצורה שאתה מתלבש , ולפי הצורה שאתה חי ומסדר את החיים שלך) לפני כחצי שנה היה לי קטע בדיוק כמו שיש לך ובוא נאמר שלולא הבאדיבילדינג אני הייתי היום עם אותה בחורה... בכל מקרה אני לא ![]() ואף אחד לא יוכל להפריד ביניכם.. עצה שלי - אל תנסה לשנות את עצמך בשביל מישהי... |
![]() |
![]() |