|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בן 14 (עוד חודש)
שוקל 59 גובה 171 *בתחילת האימון 5 דקות ריצה/קרוס ואז אני עובר למשקולות a חזה: (אני מתחיל עם בנץ' בשיפוע כי החזה עליון שלי קצת בפיגור) בנץ' פרס עם דאמבלים בשיפוע 30 מעלות 3x10 בנץ' פרס שטוח עם מוט 3x8 פרפר שטוח עם דאמבלים 3x12 כתפיים: לחיצת כתפיים בישיבה עם דאמבלים 3x12 הרחקת כתפיים לצדדים עם דאמבלים 3x10 יד אחורית: לחיצה צרפתית 3x10 פושדאון עם חבל 3x12 b גב: מתח 3x6 מסור 3x12 פולי עליון צר 3x12 יד קידמית: כפיפת מרפקים בישיבה עם דאמבלים 3x12 כפיפת מרפקים עם מוט w 3x12 רגליים: סקוואט חופשי 3x10 כפיפת ברכיים 3x8 פשיטת ברכיים 3x12 עלייה על בהונות בסמית' 3x15 *סוף האימון 10 דקות ריצה נערך לאחרונה על ידי BlackJack`, 09-02-09 בשעה 18:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי אימון טוב רק הייתי עושה קודם רגליים ואז רגליים , שבידיים הייתי עושה פעם אחת הרמה בצורת פטישים , ולא יודע מה איתך אבל אני לא אוהב להזניח שרירים , תשקיע איזה 3 סטים בתרגיל לאמות אחי , 2 סטים לגב תחתון , ו3 סטים לבטן .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() צודק, שכחתי לכתוב את האימון בטן.
בטן (באימון A): כפיפות בטן שיפוע שלילי 3X15 הרמת ברכיים לחזה 3X12 את שתי התרגילים האלה אני עושה בסופר סט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() התרגיל של הרמת ברכיים לחזה , הסירטון לא מבצע אותו כמו שצריך , לא צריך להוריד את הרגליים עד למטה , תשאיר אותם בגובה המותניים פחות או יותר ותעלה כלפי מעלה .
אם קל לך 15 חזרות 3 סטים בבטן בשיפוע תוסיף משקל ותרד ל12 חזרות או אפילו 10 , אותו דבר בהרמת ברכיים לחזה . לגבי הידיים אחי תוסיף 3 סטים לאמות אחריזה תתפתח ויהיה הבדלים בין היד לאמה . |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נראה לי שאני יתחיל להוסיף משקל לכפיפות בטן, אבל להרמת ברכיים לא כי זה יותר קשה לי. את הכפיפות מרפקים בדאמבלים אני יחליף בפטישים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() יותר מידי סטים ויותר מידי חזרות
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() קח את העצות של kozemam
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() ניסיתי לבנות משהו...
A חזה: בנץ' פרס שטוח עם מוט 4x7 בנץ' פרס עם דאמבלים בשיפוע 30 מעלות 3x10 כתפיים: לחיצת כתפיים בישיבה עם דאמבלים 3x8 יד אחורית: לחיצה צרפתית 3x10 בטן: כפיפות בטן שיפוע שלילי 2X15 הרמת ברכיים לחזה 2X12 B גב: מתח 3x6 מסור 4x9 יד קידמית: כפיפת מרפקים עם מוט w 3x10 רגליים: סקוואט חופשי 3x9 כפיפת ברכיים 3x8 פשיטת ברכיים 3x12 איך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא אוהב תוכניות שכאלה , מעדיף תוכנית עם יותר סטים ויותר תרגילים , שהסיבים יקבלו יותר גירוי בשריר .
|
![]() |
![]() |