|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אז ככה אני בן 15
אני 1.70 שוקל 80 די שמן אבל מתחת למסת השומן יש גם מסת שריר גדולה עכשיו ככה מה עדיף לעשות? להפפטר מהשומן ואז להתחיל לפתח שריר.? או תוך כדי שריפת השומנים לפתח שרירים? אני אוכל כבר במשך שבוע ככה: ב 10 אני אוכל 4 מלפפונים ב 2 אני אוכל ארוחת צהריםם שזה קציצות עם אפונה או עוף עם תפוח אדמה וכאלה עם לחם קל בסביבות 4 אני אוכל עוד פעם קצת ממה שנשאר מהארוחת צהריים עם עוד 2 פרוסות לחם קל ב סביבות 6 אימון ואחרי האימון ישר קופסת שימורים של טונה במים. כשאאני מגיע לבית אני מכין ביצת עין ואוכל רק את הלבן בתוך 2 פרוסות לחם קל עם עגבנייה. זה טוב ככה? אני כבר שבוע ככה .. אם אני ימשיך ככה לעוד הרבה זמן מה יהיו התוצאות? ישמין? ירזה? יהפוך לשרירים? תודה =] ואם יש לכם טיפים או שיפורים לתפריט זה מאוד יעזור לי =] ואני לא יכול לשללב כל מיני תוספי מזון כי אין לי את הייכולת מבחינה כספית. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() תן נתונים ערכים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() אחחח כל כך הרבה טעיות... בוא נעבור לאט לאט עליהם:
"די שמן אבל מתחת לשומן יש מסת שריר גדולה" - ממסת שריר ממה? התאמנת פעם בחיים? על איזה מסת שריר אתה מדבר בדיוק? עם כל הכבוד בלי לראות אותך אני יודע שאין לך התחלה של מסת שריר יחסית כמובן כן "מה עדיף לעשות? להפפטר מהשומן ואז להתחיל לפתח שריר.?" - עם יש לך הרבה שומן כמו שאתה אומר אז עדיף להפטר מהשומן בשפה יפה להתחיל "חיטוב" על זה תוכל לקרוא מאמרים באתר, תוך כדי שריפת שומן לפתח שריר בלתי אפשרי למעט ארועים חריגים חח הלאה.. מזה התפריט הזה אתה רציני? 4 מלפפונים ארוחת 10? בחיים לא שמעתי על בן אדם שארוחה שלמה שלו היא 4 מלפפונים והוא מתפפתח מזה.. הלוואי וככה זה היה "זה טוב ככה? אני כבר שבוע ככה .. אם אני ימשיך ככה לעוד הרבה זמן מה יהיו התוצאות? ישמין? ירזה? יהפוך לשרירים" - התוצאות? מממ בעיקר תסכול רב טחינת מים וכו כו... טיפים ושיפורים - תתארגן על תפריט חיטוב להפחתת אחוזי השומן בגוף כנ"ל על תוכנית אימונים מתאימה כעקרון זה לא תורה מסיני אבל תנסה כמה שיותר לקרוא מאמרים בין עם זה באתר הזה או באינטרנט בכללי ככה שכהתחלה תבין קודם כל תבסיס של פיתוח הגוף בהצלחה בהמשך הדרך |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
קודם כל לגבי המסת שריר כן התאמנתי בסביבות גיל 12-14 בחדר כושר וכן פיתחתי מסת שריר! אם תראה אותי אתה תראה שכן יש לי מסת שריר גדולה מאוד! ולפי התפריטים האלה מסובכיםם לי מדיי ארוחת 10 150 גרם חזה עוף!? די נשמע לי מוזר.. אז איך אני יכול להיות שרירי בבקשה ממך אם תוכל לתת לי עזרה באופן אישי. אולי באיסיקיו או מסנג'ר ואפילו פלאפון אני מאוד אודה לך! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
חדר כושר: Home sweet home
|
![]() אחי לא טוב להרעיב את עצמך לא בריא במיוחד אם אתה מתאמן
אתה צריך לאכול טוב אבל עם מאזן קלורי שלילי.. שמע אל תתעצל תתחיל לקרוא פה מאמרים בסבלנות תוך יום יומיים כבר אתה תהיה הרבה יותר מודע ותוכל לשאול שאלות יותר ספציפיות.. ובקשר לאימון אתה צריך בעיקר אירובי.. זה גם עובד קצת על השרירים בתור התחלה וזה בעיקר שורף שומנים ההצעה שלי תקרא!!!! אל תתעצל יש לי חבר בחצי שנה הוריד אותך מהגוףף(80 קילו) אז ככה שזה לא סיפור זה רק התמדה רצינות והתמדה |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
חדר כושר: Home sweet home
|
![]() הנה עשיתי בשבילך קצת עבודה שתקבל אולי מוטיבציה
זה בנושא תזונה לחיטוב: http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=81&Page=1 בנושא אימונים לחיטוב: http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=82&Page=1 זה נראה מפחיד אבל שטויות שב תקרא זה לא מפחיד כמו שזה נראה מה שלא תבין תשאל ויעזרו לך פה ושוב אל תתעצל אם אתה מתעצל לקרוא אז אולי זה לא מספיק חשוב לך ולא יודע כמה זמן אתה תמשיך להתאמן.. בהצלחה אחי |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() זה פשוט עשה לי כאב ראשש!
כל החישובים האלה של הפחמימות והחלבונים! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אין מה לעשות אחי אם אתה רוצה לראות תוצאות אתה צריך להשקיע..
אם התפריט שיש לך כרגע אתה ממש לא תגיע רחוק |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() אוףףף אני פשוטט לא מביןן בזה
מישהו יכולל לבנות לי תפריט על פי המדריכים האלה?? |
![]() |
![]() |