|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() טוב אז ככה
קודם הנתונים שלי וקצת עלי דבר ראשון יש לי חילוף חומרים סופר דופר מהיר!! ככה מספיק לי שעתיים ואני נהיה עוד פעם רעב אחרי ארוחה. אני מתאמן בערך 4 חודשיים + התחלתי מ58 קג גובה 178 בן 16 עכשיו אני שוקל 64 קג השגתי את זה בלי תפריט קבוע בלי אבקות בלי שום דבר רק אימונים... עכשיו המטרה שלי היא להגיע ל 75 קג אז החלטתי לבנות לעצמי תפריט ולקנות כל חודש פרפקט 3000 והבנתי שמוקדם מדי בשביל הקריאטין ועדיף להשתמש בו לפחות מתי שאתה כבר חצי שנה במכון בניתי לעצמי תפריט וקניתי לא מזמן פרפקט 3000 עכשיו יש לי כמה שאלות איך התפריט שלי ? ואני לוקח פרפקט פעמיים 2( מנות) ביום 2 כפות הגשה כל מנה עכשיו כמה חלב\מים אני צריך בשביל כל מנה(שהיא 2 כפות הגשה) ובקשר לקריאטין רציתי להתעייץ חשבתי לעבוד חודשיים אם התפריט שלי +פרפקט לצבור קצת מסה ואז לקנות קריאטין? ואיך משתמשים בקריאטין? שמעתי שיש 1 דרכים עמסה משהו כזה ועוד אחד ושמעתי שכדי לקחת סוכר ענבים אחרי כל מנה שקריאטין?< למה צריך לקחת? וכמה גרם סוכר ענבים צריך לקחת? תפריט שלי: שעה: 6:00 ארוחה מס 1 א. ביצה קשה 1(רק את הלבן) ב פרוסת לחם +חמאה+פסטרמה שעה: 9:30 ארוחה מס 2 א. 2 ביצים קשות(רק הלבן) ב. 3 פרוסות לחם ג. ירקות, סלט,עגבניות. ד. קופסאת קוטג" 5 % שעה: 11:30 ארוחה: מס 3 א. שייק אבקת מסה (פרפקט 3000 ) מנת הגשה שעה: 13:10 א.3 פרוסות לחם 2. שניצל\חזה עוף\קציצות\דג\כד� �� �רי בשר ג. פסטה\מקרוני\ספגט י\קוסקוס ד. ירקות,סלט שעה: 16:00 א.פרי בננה\תפוח לפני אימון... שעה 18:00 א. 2 קציצות בשר ב. מקרוני ג. 3 פרוסות לחם ד. ורביולי( כדורי בשר כאלו אם קמח משהו מוזר כזה אבל טעים xd) אחרי אימון שעה 20:00 ב.שייק אבקת מסה (פרפקט 3000) אחרי אימון שעה + שעה : 21:30 א. קופסאת קוטג 5 % ב. טונה במים תודה ענקית לעוזרים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תשים את הערכים של התפריט
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אני לא יודע אותם.....
ואין לי מושג איך לחשב.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() לא עזרת לי......
יש לי עוד שאלות חוץ מהתפריט הזה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() שים פה את כל פריט שיש לך בתפריט וזה יתן לך את הערכים הסופיים, אח"כ תעתיק לפה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() טוב עזבו את התפריט המסכן אתם יכולים לענות לי
על השאלות האחרות... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
2. תלוי באיך שאתה אוהב את הטעם ואיך זה מסתדר לך בשאר התפריט. 3. אתה מתאמן מתחיל, לא יודע אם נחוץ לך קריאטין. תקרא קצת על קריאטין: http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=81&Page=1
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() מהה?????
על מה אתה בכלל מדבר??!??! עזוב תעשה טובה אל תגיב יותר באשכול הזה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() ממה אתה כ"כ מופתע?
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
|
![]() אוקיי דבר ראשון לא ענית לי על שום שאלה.....
סתם כתבת משהו לא קשור בכלל לנושא וזהו.... מה הקטע?! אוקיי בו יגיד לך עוד פעם את השאלות כמה כוסות חלב\מים אני צריך בשביל כל מנת הגשה של פרפקט(שזה 2 כפות ) 2 איך משתמשים בקריאטין שמעתי שיש 2 דרכים עמאסה ועוד דרך אתה יכול לפרט על זה? 3 צריך לקחת סוכר ענבים אחרי כל מנה של קריאטין? 4 אם כן אז כמה צריך לקחת? 5 שווה לי לקנות קריאטין אחרי שאני כבר חצי שנה בחדר כושר לא ענית לי על שום שאלה מי מה שכתבת למעלה... סתם כתבת משהו לא קשור לחיים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
לא צריך לקחת סוכר ענבים אחרי השימוש בקריאטין. אתה יכול לקחת או 5 גרם כל יום מההתחלה או לעשות העמסה. תחכה לתשובה של יותר מבינים בעניין, אני לא משתמש בתוספים, כי אני מאמין שלא צריך אותם עדיין ברמתי. אתה יכול לקנות קריאטין, זה יעזור לך בהתאוששות, אבל לא חושב שאתה ממש צריך... עניתי לך על כל השאלות כבר בהודעה הקודמת שלי בפוסט הזה, אתה פשוט לא הצלחת לחבר תשובה לשאלה...
![]() |