|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתאמן חודש וחצי-חודשיים ועולה מהר מאוד במשקלים.
יש לי מטרה מסויימת בבנץ פרס ושם העלתי משקלים כל אימון. באימון האחרון עשיתי בנץ פרס והתחילו לי כאבים ממש חזקים בכתף ימין. תרגיל אחרי זה עשיתי דחיקה בשיפוע חיובי ועדיין היו כאבים - לא סיימתי 2 סטים ועברתי לתרגיל הבא. בתרגיל השלישי לחזה שהוא דחיקה בשיפוע שלילי לא ממש הרגשתי כאבים והתרגיל עבר סבבה. בתרגיל האחרון לחזה שזה פרפר עם דמבלים שוב היה כאב. האימון היה אתמול, הפסקתי אותו באמצע ולא רציתי לקחת סיכון. אתמול והיום היו לי כאבים חזקים בכתף - לא עד רמה שאני לא יכול לתפקד, אני עושה הכל כרגיל אבל עם כאבים - בשעות האחרונות הכאב התחיל להחמיר. כרגע החלטתי לתת שבוע מנוחה ולא לעשות שום אימון חוץ מבטן ורגלים ב7 ימים הקרובים. אשמח לשמוע חוות דעת ואולי לקבל כיוון. תודה מראש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() קח הפסקה מהאימונים ותמרח משחה אנטי-דלקטית כמו וולטרן
ותלמד לפעם הבאה שלא ככה מרימים משקלים! אלא באופן מבוקר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: ד"ר עופר בר
עוסק ב:: רופא
|
![]() ציטוט:
אני ממליץ להפחית עומסים כבר כעת. אם הכאב בלתי נסבל אפשר להפסיק להתאמן עד שתרגיש טוב יותר. כדי לזרז החלמה נסה טיפול תומך (ע"ע מאמר שכתבתי). רפואה שלמה.
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תודה על התגובות.
אני לא מתאמן מאותו היום ולא מאמץ את היד. ביומים הראשונים היו לי כאבים חזקים יחסית אבל עכשיו אני לא מרגיש שום דבר. אני מרגיש רגיל, מה שכן אני בכלל לא מאמץ את היד. |
![]() |
![]() |