|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכולם אני לוקח כרגע חלבון , ורוצה לעלות במשקל מאוד מה אתם מציאים לי לקחת קריאטין ? ועם כן איזה אתם ממליצים ?
שאלה 2 ? עם יש לי גם קריאטין וגם חלבון ? אני לוקח את זה ביחד אחרי האימון או לחוד או איך? תודה לכולם העורים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל ראשי
|
![]() tom1231 השאלה שלך קצת מורכבת וקשה לענות עליה ללא מידע נוסף עלייך, אני ממליץ לך ליצור קשר עם החנות אני בטוח שהם ישמחו לעזור לך להגיע לשילוב המומלץ האידאלי ביותר בשבילך: 1-599-500-590.
בכל זאת אני ינסה לעזור, אם אתה כרגע מצליח לעלות במשקל אתה יכול לרכוש קריאטין טהור או פרמולת קריאטין אשר מכילה גם פחמימות שיעזרו לך להאיץ את התהליך העליה במשקל, פרמולות קריאטין מומלצות הם הפרי לואד של אופטימום וקריאטין אקסטרים של צמפיון. במידה ואת לא מצליח בכלל לעלות במשקל אולי שווה לך לשקול לרכוש אבקה לעליה במסה אשר תוכל לעזור לך לצרוך יותר קלוריות ביום. אני ממליץ לך לקרוא באתר ישראלבודי את המאמרים: "המדריך השלם לעליה במסה" ו "המדריך לבחירת אבקה לעליה במסה" אני מאמין שהם יעזרו לך מאוד להגיע למטרה שלך. אשמח לעזור תמיד, שלומיק 050-6929029