|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: aristocrat
עוסק ב:: web developing
|
![]() אז אני מעוניין לרכוש מישראלבודי אבקת חלבון ושורף שומן.
רציתי שתמליצו לי על כמה מהם מניסיון אישי ![]()
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() לא מנסיון אישי , אבל לפי מה שאני יודע :
אבקה=של אופטימום או צמפיון לדוגמא : 100% Whey ק"ג 2.3 שורף שומן מהחוקיים-טבליות קפאין -הכי זול וכמעטאותו דבר כמו ליפו וכל זה אותו עיקרון אבל יצא לך חיסכון אחושרמוטה עריכה: חח יוסי |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: aristocrat
עוסק ב:: web developing
|
![]() מאיפו אני משיג את הטבליות קפאין האלה?
עריכה: מצאתי! איך לוקחים אותם? כמו הvita life? בבוקר ולפני אימון? כמה פעמים ביום?
![]() ![]() נערך לאחרונה על ידי megashape, 18-01-09 בשעה 19:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מייסד הפורום
כללי:: גיל גרנות
גיל:: מצוות הנהלת הפורום.מדריך כושר מוסמך ממכללת וינגייט - מאמני חדר כושר.יועץ לתזונת ספורט,מתמחה בפיתוח ג
עוסק ב:: יועץ תזונה וכושר
|
![]() יש לך באתר קפאין טהור, או גווארנה.
המלצה שלי, בחר במוצר הזה http://www.israelbody.org/Index.asp?...&ArticleID=808 הוא מכיל קפאין וסנפרין, שניהם נותנים הרבה אנריגיה ומסעיים לתהליך. רק אל תשכח, אם לא תקפיד על תזונה לא תראה תוצאות. אשמח לעזור.
לעיתים אני לא מספיק להגיב בזמן להודעות שמופנות אלי בפוסטים אותם אני פותח או מגיב, מראש סליחה! אתם מוזמנים לפנות אלי גם במייל. צוות ישראלבודי- הנהלה יועץ לתזונת ספורט, תוספי מזון ופעילות גופנית. GilGranot@israelbody.org - ליעוץ, תמיכה ושאלות |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() גיל אני רוצה לנצל את האשכול הזה בשביל לשאול אותך שאלה, מדוע אתם לא מייבאים lipo 6?
מסיבות אישיות או שמסיבות רפואיות? והאם יש תוכניות בעתיד להביא אותו? אף פעם לא ניסיתי אותו אבל הרבה מאוד אנשים שאני מכיר משיגים אותו באופן עצמאי והם מספרים וגם רואים עליהם שהכדור הוא כדור מצוין. אני אישית ניסיתי כמעט כל מוצר ''מכובד'' של שורפי שומן שאתם מציאים למכירה והאמת חוץ מבעיות שינה לא ראיתי מהם כלום, ואני לא עוד אחד שלא עושה כלום ומחפש כדור פלא, שילבתי הרבה אירובי ותזונה נכונה אבל לא ראיתי את ה''פוש'' הזה שהכדור אמור לתת(וניסיתי vita life וxenadrine וגם fat burner). הכדור היחידי שבאמת עזר לי בירידה באחוזי שומן זה באופן מאוד מפתיע הציטוזן פלוס של gnc זה זירז לי את החילוף חומרים באופן משמעותי ביותר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מייסד הפורום
גיל:: מצוות הנהלת הפורום.מדריך כושר מוסמך ממכללת וינגייט - מאמני חדר כושר.יועץ לתזונת ספורט,מתמחה בפיתוח ג
|
![]() לצערנו כרגע אין יבואן סדיר למוצר הזה. אנחנו בישראלבודי לא מיבאים מוצרים אלא מפיצים אותם. ככה שאין לנו ממש שליטה על זה.אני מאמין שיום אחד זה יגיע לארץ בצורה יותר מסודרת, אבל אני לא להבטיח מתי וכמה. זה תלוי במשרד הבריאות וביבואנים.מקווה שעזרתי
לעיתים אני לא מספיק להגיב בזמן להודעות שמופנות אלי בפוסטים אותם אני פותח או מגיב, מראש סליחה! אתם מוזמנים לפנות אלי גם במייל. צוות ישראלבודי- הנהלה יועץ לתזונת ספורט, תוספי מזון ופעילות גופנית. GilGranot@israelbody.org - ליעוץ, תמיכה ושאלות |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() זה בהחלט מסביר הרבה, האם זה נמצא על אותו משקל לגבי הנאנו ואפור?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מייסד הפורום
|
![]() אכן. זה די מבאס.
שווה ליצור עם שלומיק קשר. לפעמים מגיעים כל מיני דברים חדשים.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מנהל ראשי
|
![]()
![]() |
#11 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() בקשר לשורף שומן אני לא רואה איך זה יעזור לך אפילו בקצת אתה יכול לנסות קפאין,
בקשר לחלבון כמה שיגידו יותר טוב פחות טוב כולם בערך אותו הדבר אני לא רואה את ההבדל אם אתה לוקח 22 גרם במנה או 24 גרם במנה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() קפאין יכול לעזור בניוד השומן על הדברים שכן יעילים אסור לדבר פה
|
![]() |
![]() |