|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() ![]() ערב טוב.. אז אני יספר לכם בקצרה מה קרה.. לפני כשלושה שבועות וחצי הייתה לי דלקת בחניכיים שאחרי שהלכתי לישון וקמתי בבוקר אני קולט שחצי מהפנים שלי נפוחות וכנראה שהדלקת היתפשטה לי על כל הפנים והיה לי זיהום חמור בפנים אז הלכתי מהר לבית חולים ועשולי בדיקות דם ועירוי דם כדי לדעת אם אני צריך לקחת אנטיביוטיקה דרך כדורים או דרך הזרקה לדם ובסוף החליטו שצריך לקחת כדורים - אוגמנטין כל כדור 859 מ"ג פעמיים ביום בהפרש של 8 שעות~ קיצר משך הטיפול היה אמור להיות כשבוע לקחתי ביומיים הראשונים כמו שאמרו והרגשתי קצת עייפות כזאת וזה לא היה מוצא חן בעייני. ואמא שלי עקבה אחרי ואמרה לי לקחת בוקר וערב כדור ובמקום לקחת זרקתי אותם מהחלון כי לא אהבתי ולא רציתי... אז מה שרציתי להגיד לכם שמאז שאני שהתחלתי לקחת תאנטיביוטקיה וגם כשהפסקתי נהיו לי שילשולים רציניים כאילו אני ביום דופק 5 שילשולים וזה בא כזה בפתאומיות אני מרגיש כאב בטן רץ לשירותים ומשלשל וזה כבר מעצבן.. אני לא יודע ממזה אבל כבר 3 וחצי שבועות שאני רק משלשל וזה בא בבית ספר ההתקפות האלה בקיצור נמאס ואני לא יודע מה לעשות כבר מישהו יכול אולי להגיד לי מאכלים שגורמים לזה ? ומה אתם מציעים לעשות.. בלי ציניות בקשה.. תודה לכולם |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() למה שלא תיקח את התרופה?! אמור לעזור לך אני לא מבין למה לא לקחת..
ואולי אתה אוכל משהו מקולקל ולא שם לב |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() אתה כבר לא על הכדורים..?
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() כי אי אפשר להתאמן כשאתה על אנטיביוטקיה.. והיה משעמם בלי האימונים.. אז העפתי את זה קיבינימט למרות שתאכלס אני יודע שזה מעשה טיפשי לאללה והייתי צאיך לקחת לפי ההוראות אבל אין מה לעשות
ולא אני לא על כדורים כבר לקחתי יומיים וזרקתי ויש לי תחושה שזה בגלל השיבולת שועל |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() ציטוט:
במקרים כאלה אימון יפריע יותר מהאשר יעזור תעשה הפסקה מאימונים ותתחיל לשתות שוב את האנטיביוטיקה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
אחי הייתי מאושפז שבוע עם סטרואידים דרך הוריד כל היום ועכשיו אני ממשיך טיפול בבית כל יום לבלוע משהו כמו 12 כדורים... תיודע איזה סיוט זה? לא סובל להכניס דברים ככה לגוף שלי. ועוד הכייי קשה זה שאסור לי ללהתאמץ בכלל.. זה אומר אסור אימונים וכו' חיבים לקחת תרופות בסופו של דבר זה עוזר לך.. אני במקומך עכשיו הייתי הולך לרופא להתייעץ איתו מה לעשות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() אבל הכל עבר אני בסדר עכשיו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מאיפה אתה יודע שזה עבר
לך לרופא ודבר איתו למה לך לקחת סיכון
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() גם אני עם אנטיביוטיקה עכשיו
בגלל שהבראתי העפתי אותה מחר בטח נחזור להתאמן בקשר לשילשול, תאכל הרבה סיבים שיקשה תחרא |
![]() |
![]() |