|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכוניסט
חדר כושר: ספורטק 2000 נתניה
|
![]() יוצא לי בזמן האחרון לדבר עם הרבה אנשים על הקריאטין גם עם אנשים מנוסים ו"מומחים" בתחום וגם אנשים רגילים שמתאמנים זמן מה..עכשיו המון אמרו לי שהקריאטין לא באמת עזר להם וגרם להם להראות קטנים וחלק אמרו שהוא עזר להם רבות..לי אישית הקריאטין כמעט ולא עזר אפילו שלקחתי לתקופה קצרה..זה היה ה 3 שבועות הכי מבאסים שהיו לי בחיים נראיתי ממש קטן ושחיף רצח ואפילו כמעט ולא עליתי במשקלים..האם זה דבר הגיוני? וזה די מבאס הקטע הזה שנראים קטנים אפילו שאתה יודע שאתה לא באמת ככה זה מבאס אותך..גם יש לי כרגע קריאטין בבית שקיבלתי התחלתי לקחת כמה ימים ראיתי שאני נראה ממש על הפנים והתבאסתי על עצמי אז הפסקתי לקחת..מה דעתכם??
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חח למה נראה לך שקראטין גורם לך להראות קטן ?
בגלל הנוזלים ? בכל מקרה - 3 שבועות זה ממש ממש לא מדד שלילי. השריר הופך להיות רווי בקראטין רק לאחר 14-30 יום. יש אפשרות שתרגיש שזה עזר לך אחרי פחות אבל אתה לא יכול לשלול את זה לפני שעבר חודש+. מה שכן, אל תשכח שעל 30% מהאנשים בעולם זה באמת לא משפיע. אצלי הקראטין עזר ואני מאוד מרוצה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכוניסט
חדר כושר: ספורטק 2000 נתניה
|
![]() כן,בגלל הנוזלים מין הסתם..
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() איזה קריאטין זה?
![]() |
#5 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() אצלי הקריאטין עזר ונתן לי בהתחלה פוש גדול
עזר (ועוזר) במאסה, בכוח (בהתחלה היה לי פוש אדיר בכוח.. אולי זה היה גם קצת פסיכולוגי) ובהתאוששות.. בסך הכל אני מרוצה מאוד
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() אולי אתם לא משתמשים בקריאטין טוב\לא משפיע עליכם(יש אנשים כאלה)
אישית לא ניסיתי מאמין אחד הימים ינסה |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() גם אצלי , כמו אצל SaharKazes .
אני כרגע עם ה-Pre-Load , ובין אם זה הקריאטין או שאר החומרים שבתערובת הזו , ההתאוששות שלי השתפרה מאוד . |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() לקחתי 10 גרם ליום ולא הזיז לי בכלל הקריאטין מונו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() בדיוק גם אני עכשיו מתחנן לקנות קריאטין ושמעתי מחבר שלי שזה עזר לו הרבה. אני הולך לקנות בתקווה שזה יעזור גם לי. הבעיה שאמא שלי קראה בויקיפדיה שזה לא מומלץ למתבגרים אז אני לא יודע איך לשכנע אותה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() לי עוזר ומשתפר משימוש לשימוש יש לי פה שני סוגים צ'פיון ואופטיומם והאופטיומם עבד עליי הרבה יותר טוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() גם עליי זה לא השפיע :s נסיתי בשתי השיטות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() ניסיתי גם עם ההמסה וגם רגיל למשך חודשיים,לא עזר בגרוש,רק הזיקפות שלי נהיו חלשות יותר בזמן לקיחת התוסף,מה שגם קרה לחבר שלי ,מוזר...
![]() סתם זבל.