|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום, כבר שנה אני פצוע באיזור הברך בשני הרגליים, והמרפקים.
הפציעות נגרמו כנראה עקב אימון בעצימות ותדירות גבוהים מדי, תנועה לא מדויקת, והעמסה בתרגילים כמו Leg Extension, Seated Claf Raise, ו-Barbell Curl (שפגע באיזור המרפקים). בתחילה הפציעות בברכיים היו הראשונות שנתנו את אותותיהן, והלכתי להיבדק אצל אורתופד ספורט מומחה. הרופא אבחן אצלי דלקת באיזור הברכיים, ורשם לי חבילה אחת של אתופן XL 400. הכדורים עזרו לי קצת בהקלה על הפציעה והכאב, ולכן המשכתי לנטול חבילה נוספת של התרופה בצירוף של כדורי פאמוטידין עבור הכיבה. טיפולי הפיזיותרפיה עזרו במעט. למרות הטיפולים עדיין מופיעים לי כאבים בברכיים בזמן ריצה, או בזמן אימון משקולות של הרגליים. הפציעה במרפקים לא ברורה כל כך- יש כאבים בזמן אימון (dumbell curl למשל), והאיזור מתחמם, אבל לפי התרשמות הרופא זו אינה דלקת. כיום אני לפני גיוס קרבי, ואני חושש שהפציעות ימנעו ממני לשרת כלוחם. בעוד חודשיים אני מתגייס, אז אשמח לעזרה דחופה מכם. נכון להיום חזרתי לקחת אתופן (הקופסה השלישית שלי בערך). בבקשה עיזרו לי למצוא פיתרון לפציעות! (הייתי כבר אצל 4 רופאים-3 אורתופדים, וריאומוטולוג. רובם אמרו לי שהפציעה לא חמורה ושלא כדאי לי ליטול תרופה) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: חייל משוחרר!!!
חדר כושר: אין לו שם
|
![]() ציטוט:
אתה עדיין מתאמן? אם התשובה היא כן- תפסיק!!!!!!
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
או שזה כואב גם ללא מאמץ?
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אני מנסה להמנע כמה שיותר מתנועות שגורמות לכאבים באיזורים האלה, אבל הדבר רק מעיד שהפציעה מסרבת לחלוף. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מציע שתבדוק את זה עם אורטופד מומחה..
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: ד"ר עופר בר
עוסק ב:: רופא
|
![]() ציטוט:
אני ממליץ בחום לקבל את עצתם. אתופן היא תרופה אנטי-דלקתית העוזרת גם לשיכוך הכאבים, ויש לקחתה לפי הוראות הרופא המטפל. רפואה שלמה.
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה על התגובות.
אנסה להמשיך במנוחה כפי שהרופאים הנחו אותי. אני רק מקווה שהפציעה תחלים לפני הגיוס לצבא. |
![]() |
![]() |